torsdag 4 februari 2016

I kvällens Sverigekanalen live: Expressens hat och lögner om tidningen Daily Mail, Folkets Demonstration, och tiggeriproblemet i Karlstad kommun

I kvällens livesändning i Sverigekanalen pratade jag och programledaren om ganska blandade saker, den gemensamma nämnaren för de flesta av dessa ämnen som gick som en röd tråd igenom dessa var dock följande: "Flyktingar".
Vi tog upp bl a Expressens hat och lögner om världens största och mest lästa engelska nyhetssajt , alltså Daily Mail , detta på grund av att Daily Mail har avslöjat samtliga av Sveriges politiskt korrekta mediaktörer (t ex Expressen ) när det gäller åldern på det "15-åriga flyktingbarn" från Somalia som förra måndagen högg ihjäl en libanesisk kvinna på ett flyktingboende i Mölndal.
Den somaliske mördaren är nämligen inte alls 15 år, utan en fullvuxen man i 25-årsåldern.

Vi tog också upp Folkets Demonstration och de lögner om den som skapats av svensk PK-media som t ex Aftonbladet och hycklande politiker som t ex SD-toppen Mattias Karlsson, det romska tiggarproblemet i Karlstad som har blivit en stor skam för hela Karlstad kommun (ni kan ju tänka er de turister som har hört att Karlstad är så vackert och som bland det första de ser när de kommer till Karlstad är denna sophög till tiggarställe, dessa turister sätter aldrig sin fot i Karlstad efter det igen) , samt den explosion som i tisdags eftermiddag "gick av stapeln" vid Tingvallagymnasiet i Karlstad Centrum .

Men sändningen handlade också en del om muslimen Daryush Valizadeh som kräver att våldtäkt ska bli lagligt , att Roger "Salle" Sahlström från den samhällsgranskande tidningen Nya Tider sedan i måndags nu istället arbetar för Avpixlat .
Ni som missade att höra sändningen live kan höra den här , gå bara in på länken och klicka på pilen som finns i radiorutan där. Programmet spelas då upp.
Jag är med i sändningen från 21 minuter och 20 sekunder in i den och en timme framåt.
Trevlig lyssning på er!

Inga kommentarer: