måndag 29 februari 2016

Expressen och Expo försöker slå varandra i lögner angående Tommy Ringstedt

Som bloggare har man aldrig tråkigt, det finns nämligen mycket att blogga om. Och detta oavsett om man bloggar om så vitt skilda ämnen som t ex dans, mode, sport, musik eller politik.
Politik ja, under söndagen stod det en artikel i Expressen om att Tommy Ringstedt har blivit Sverigedemokraternas vice ordförande i Dalarna , i artikeln pekas Ringstedt ut som före detta "nazist", alltså ett skällsord för ordet nationalsocialist.
Några av Expressens "bevis" för detta är t ex att Ringstedt har varit med i det numera nedlagda Svenskarnas parti, ett parti som aldrig var nationalsocialistiskt.
Kan inte Expressen skilja på dåtid och nutid, t ex på stenåldern och Cromagnontiden?
Nåja, nu har ju aldrig Expressen gjort sig kända som några SD-vänner, utan istället SD-hatare. Men någon gång i världshistorien ska väl även politiskt korrekta SD-hatare kunna försöka hålla sig till någorlunda sanning åtminstone.
Eller är det alldeles för mycket begärt det? Jag menar, världshistorien är ju ganska lång...minst sagt.

Som "bevis" för alla påståenden om Tommy Ringstedt hänvisar Expressen till den vänsterextrema toalettpappers- och våldsuppviglande tidningen Expo, på deras hemsida står nämligen den artikel om Ringstedt som Expressen hänvisar till.
Men efter att ha läst båda artiklarna vet man inte om man ska skratta eller gråta, jag gör det inte i alla fall.
Den enda riktiga skillnaden är väl att Expressens är lite mer professionell då, i alla fall till layouten.
I övrigt verkar det som om båda tidningarna försöker slå varandra när det gäller lögner och överdrifter, Expressen lyckas dock inte riktigt slå Expo när det gäller detta i det här fallet utan hamnar istället strax under.
Men det beror ju å andra sidan på att Expressen för en gångs skull har vett nog att inte bre på för mycket.

Detsamma kan man däremot inte säga om Expo, däremot kan tidningens båda skribenter Mikael Ekman och Daniel Vergara inte heller denna gång hålla sig till sanningen utan brer istället på alldeles för mycket med lögner, förvrängningar och överdrifter.
Visst, ett uns av sanning finns ju i artikeln, men det lilla uns som finns märks knappt.
Istället överskuggas det av en massa 9 %:iga halvsanningar som inte resulterar i någonting annat än ett enda stort bevis på Ekmans och Vergaras djupa inskränkthet, trångsynthet och sist men inte minst av allt dessutom en.....rejäl skopa extremt djup okunnighet också!
Och nej, jag tänker inte länka till artikeln, jag länkar aldrig till vänsterextrem/våldsuppviglande terrormedia.
En annan artikel om det hela hittar man på Sveriges Radio , men i den står det nästan ingenting alls istället så därför är den artikeln oerhört tråkig att läsa.
Fy skäms på er, SR, ni är en skam för svensk PK-media! För det fanns ju som sagt nästan ingenting alls att läsa, däremot var den artikeln istället inte alltför saklig...alltså det lilla som stod då.

Angående Expos artikel så var en av de saker som jag skakade på huvudet mest åt när jag läste den att de båda Exposkribenterna påstår att humorsajten Koling.nu är en rasistisk sajt.
Som vanligt kan Expos alla skribenter inte skilja på humor och rasism, med andra ord så vet de inte vad rasism är den här gången heller och humor har de väl aldrig vetat vad det är för någonting.
Att det sedan finns olika sorters humor är en helt annan sak.
På tal om humor så följer jag förresten Koling.nu:s Twitterkonto , och jag har ännu inte hittat någon rasism där. Och ändå har jag följt Koling.nu:s Twitterkonto nästan ända sedan jag började twittra.
Men Expos IQ-befriade pappskallar vet väl inte vad Twitter är för någonting heller förstås.
Det är precis som vanligt alltså, alla de som jobbar på Expo är mer okunniga än vad kvalster är.
Och kvalster har ju ändå inga hjärnor, deras kroppar är så små att varken hjärna, hjärta, tarmar, hjärna osv inte får plats i dem.
Istället skvalpar kroppsvätskorna bara omkring i dem.
Försök slå det om ni kan, ni på Expo!....fast det klart, ni försöker ju.
Lycka till!

Inga kommentarer: