fredag 26 februari 2016

Enligt Mattias Karlssons syn på fascism är han själv fascist

Ni som följer min blogg har säkert märkt att jag är väldigt kritisk emot vissa personer i Sverigedemokraternas partiledning, detta på grund av att jag tycker att de skadar partiet. En av dessa är Mattias Karlsson, som jag för övrigt inte tycker hör hemma i SD.
Däremot är han en av dem som är skadlig för partiet, därför ska han ut ur SD.
Och idag fick jag (förutom att han är en enorm hycklare och dålig lögnare då) ännu ett bevis på det, nämligen följande:
Mattias Karlsson har flera gånger medverkat på den samhällskritiska nyhetssajten Motpol , detta trots att han lika många gånger har anklagat sajten och dess skribenter för att vara "neofascistiska"....vad nu det är för någonting.
Är det inte bättre att använda ord som faktiskt finns istället, Mattias Karlsson?
Nåja, han har i alla fall medverkat många gånger där , och ofta använt den sajten som orsak till att utesluta sverigedemokrater som han inte gillar.

Men varken Motpol eller de som står bakom sajten är fascistiska, rasistiska eller nazistiska.
Sajtens grundare och chefredaktör Daniel Friberg satte förresten huvudet på spiken när han ställde följande fråga till Mattias Karlsson:

-Fast om vi nu är sådana fascistmonster, varför medverkade du då hos oss? Och varför får man intrycket att du läst allt som publicerats på Motpol och Nordisk.nu?

Mattias Karlsson har då kommit med dåliga försök till dåliga bortförklaringar, bl a har han påstått att han inte har något minne av att ha medverkat på Motpol.
Visst, att ha dåligt minne är en sak, och att påstå att man inte minns någonting är en annan sak.
Men att hela tiden påstå att man aldrig minns någonting av någonting trots att man minns någonting som man inte vill minnas, och dessutom ideligen och ständigt upprepa detta mer och värre än en LP-skiva som är så full av hack att den till och med nästan slår självaste Mattias Karlsson i SD:s partiledning, ja, det är någonting helt annat det!

Angående frågor förresten så undrar jag följande om Mattias Karlsson: Är han själv fascist? 
För med tanke på vad han titt som tätt har påstått och fortsätter att påstå om Motpol så..........
Han borde också självklart gå ur SD med tanke på hans påståenden om Motpol, men det klart, det är han ju alldeles för maktgalen för.
För hans mål är inte ett starkt SD, istället sätter han sin makt långt långt före SD.
Eller uttryckt på ett annat sätt: Makt är det enda han är intresserad av, SD skiter han fullständigt i.
Som sagt, han är enbart skadlig för partiet, därför ska han ut!

Inga kommentarer: