torsdag 2 april 2015

Varför har Sveriges journalister mailadresser?

Det finns många märkliga släkten i vår stora värld, en del är avarter och andra inte.
En av dessa avarter är dock s k journalister, ett minst sagt mycket lättkränkt och konstigt släkte det, i alla fall om man pratar om journalister som finns på politiskt korrekta tidningar och TV-kanaler i Sverige.
En fråga jag ofta ställer mig angående journalister är följande: Varför har de mailadresser? De svarar ju aldrig när man skriver till dem, istället kör de ofta med dåliga bortförklaringar.
En av deras standardbortförklaringar är följande:

"Vi får alltid alldeles för många mail, och hinner därför aldrig svara på alla."

Ja, detta låter ju väldigt enkelt det. Uttrycket "skriv så svarar vi" existerar helt enkelt inte i journalisters värld, i alla fall inte de som finns i Sverige.
Men vad det egentligen är frågan är ju att de inte gillar när folk har synpunkter på vad de säger eller skriver, ånej, då läggs locket på och de vill inte säga något.
Nu ska det dock sägas att alla journalister inom Sveriges gränser inte är sådana, ett exempel på en som inte är sådan är Uppdrag Granskning-journalisten Janne Josefsson.
Ett annat exempel är GT:s nye chef och politiske redaktör Alice Alexandra Teodorescu.
Men sedan är det tydligen väldigt glest mellan bra och seriösa journalister, de flesta är oftast extrema lögnare och hatare, dansar enbart efter sina egna haschpipor, skriker "rasist" och andra löjliga glåpord efter alla som inte håller med dem i allt, samt är allmänna hycklare och vidriga "troll" som mest ägnar sig åt att spy ur sig en massa hat åt allt och alla.
Men det klart, de har ju betalt för det och då är det ju självklart att de skiter i vad de skriver.
För de vet att risken är liten för att de blir dömda och därmed fällda, i 9 fall av 10 har de ju uppbackning av chefer som är ännu mer kriminella än dem själva.
Ta bara t ex Expressens snarstuckne chefredaktör Thomas Mattsson (ni vet han som är dömd för grovt vapenbrott) och hans ynklige undersåte Lars Lindström (även han på Expressen).
Den sistnämnda skrev jag förresten ett mail till idag angående hans hatkrönika "Vi måste börja prata om främlingshatet" från igår i vilken han i vanlig sedvänja öste ur sig en massa grova förtal om Sverigedemokraterna igen.
Lars Lindström har av någon konstig anledning "tuppjuck" på just detta parti, vilket gör att det är väldigt svårt att tro att han inte lider av någon form av psykopatisk alternativt sociopatisk störning.
Att återge hela mailet skulle dock nog bli ganska tråkigt för er läsare, det var nämligen ganska långt.
Därför följer därför här några delar ur mailet:

"Jag tycker att du och många andra som fördömer det här med att SD-nämndemän skriver “rasistiska” kommentarer på nätet är hycklare, ni fördömer ju inte representanter från andra riksdagspartier när de har negativa synpunkter på invandring av olika slag.
Så varför just SD? Eller är ni fega?
För övrigt finns det inget rasistiskt med de saker som SD-nämndemännen har skrivit, de är i sin fulla rätt att uttrycka sina åsikter så länge åsikterna inte ger uttryck i deras yrkesroll eller påverkar deras yrke.
De är precis som alla andra helt enkelt.
Dessutom är det en demokratisk rättighet att kommentera anonymt, vilket du och dina gelikar naturligtvis struntar i.
Däremot, Lars, är Expressens samarbetspartner Researchgruppen en kriminell grupp vars medlemmar är dömda för olika sorters grova våldsbrott, att då som ni gör samarbeta med dem sänker er till samma låga nivå som Researchgruppen.
Dessutom är ju många av Expressens journalister med på vänsterextrema våldsmanifestationer, bara det säger ju mycket om er.
Ni är inte trovärdiga helt enkelt.
Och att begå dataintrång är ju olagligt.
Fast det klart, med tanke på att ni har en chefredaktör som är dömd för grovt vapenbrott så kan man ju inte begära att resten av Expressens journalister ska vara laglydiga.
Tidigare i år t ex drev ni ju en sverigedemokrat vid namn Mattias Philipson i döden för att ni hängde ut honom som rasist, något han ju inte var. Att driva folk till självmord är fortfarande ett brott i det här landet, i ert fall har ni helt enkelt gjort er skyldiga till vållande av annans död."

En annan del av mailet lyder följande:

"Att som ni och andra svenska PK-journalister hylla den människofientliga behandlingen av Jimmie Åkesson i förra fredagens avsnitt av Skavlan säger ju ännu mer, ni hyllar ju vuxenmobbning, ni hyllar ju sparkandet på en människa som redan ligger ner.
Detta har ingenting med Jimmie Åkesson att göra, det hade varit lika fel om det hade gällt någon annan politiker från något annat parti."

Jag tog även upp Expressens och annan svensk PK-medias löjliga tjat om ett visst filmklipp för vilket SD:s dåvarande riksdagsledamot Erik Almqvist blev uppmärksammat:

"Att du, Lars, drar upp filmen om Erik Almqvist är bara löjligt, du vet mycket väl att ni på Expressen inte visade hela filmen. Almqvist blev ju mordhotad t ex, men det skiter ni i. Visst, det är inte okej att kalla någon för “babbe”, men däremot är det löjligt. Du och dina gelikar är ju lika löjliga som både Erik Almqvist och Kent Ekerot är."

Som vanligt lär inte heller Lars Lindström svara mig denna gång heller, den snarstuckne jäveln har säkert inte glömt den kommentar i vilken jag gav honom "på moppe" för hans motsägelsefulla hyllande av invandringen genom att som exempel på positiv invandring nämna vissa fågelarter.
De arter han nämnde var bl a ortolansparv och gulsparv, han glömde dock bort att nämna att båda dessa arter är flyttfåglar som dessutom är inhemska i Sverige. De är alltså inte invandrade.
Han glömde också bort fågelarter som när de har invandrat till ett land snudd på utrotar en stor del av det inhemska fågelivet där.
Om ni inte tror mig så fråga amerikaner vad de tycker om en av Sveriges vanligaste fågelarter, nämligen gråsparven.
Sedan gråsparven invandrade till USA och Nordamerika rent allmänt har den nämligen på grund av sin goda anpassningsförmåga effektivt trängt undan många inhemska nordamerikanska fågelarter och även sett till så att några av dem har utrotats, en av de fågelarter som har trängts undan är blåsångaren.
Trots att gråsparven är liten är den nämligen både hårdför och tuff, den finns nämligen överallt där människor finns och kallas ibland på grund av dess enorma anpassningsförmåga för "den flygande råttan".
Gråsparven är nämligen världens vanligaste och mest spridda fågelart.
Men min kommentar togs naturligtvis bort, Lars Lindström tålde uppenbarligen inte att bli ifrågasatt lika lite som han tålde att höra sanningen.
För sanningen svider, heter det ju.Källa om informationen om gråsparv i detta blogginlägg: Tidningen "Naturens Under" (ni som vill veta mer om denna tidning kan söka på google efter "Naturens Under Charlie Bood").

Inga kommentarer: