lördag 3 augusti 2013

HBT-minister Erik Ullenhag vill ha könsoperationer redan i livmodern

Vad ska man säga om integrationsministern (förlåt, den lobotomerade ministern, menar jag) Erik Ullenhag? Visst, han är både inkompetent, IQ-befriad, lider av tvångssyndrom, är i desperat behov av att göra allt han kan för att förvränga verkligheten, sprida myter osv.
Men nu är det väl frågan om han inte ändå definitivt är färdig för hispan.
Har han ens lämnat den förresten? Att vara politiskt korrekt integrationsminister är tydligen bara ett annat uttryck för att ha tillfällig permission från hispan.
Dessutom kan han nu även kalla sig för "HBT-minister"....vad nu det är för någonting.
Angående sin roll som HBT-minister så vill nu Ullenhag gå ett steg längre än att bara vuxna människor ska få könsoperera sig, han kräver nu att även barn ska få göra det.
Däremot är han väldigt tyst om hur långt ner i åldrarna man ska gå.
Är det frågan om 17 år? Eller kanske 10 år?
Eller är det ännu längre ner??
Får integrationsminister/"HBT-minister" Erik Ullenhag som han vill så måste man nämligen kunna könsoperera sig redan när man ligger i livmodern!
Men hur sjutton ska det gå till då?
Man undrar ju vad Ullenhag hade i biologi när han gick i skolan, tydligen gick han inte på biologilektionerna alls med tanke på hans absurda resonnemang.
Han säger ju t ex följande:

"Det finns ett antal saker man får göra först när man är 18, men det här är ett läge där man mycket tidigare känner en väldig hopplöshet för att man är född i fel kön."

Och vad är det som säger att alla människor är födda i fel kön? Nej, in med dig på hipsan, Erik Ullenhag, och stanna sedan där.
För där hör du hemma!

Läs mer om det hela på t ex följande:

http://www.exponerat.info/hbt-minister-ullenhag-vill-lata-barn-byta-kon/ ,

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/18-arsgrans-for-konsbyte-kan-sankas_8394602.svd

och

http://www.friatider.se/hbt-minister-ullenhag-vill-lata-barn-byta-kon .

2 kommentarer:

Anonym sa...

Än en gång ett lysande inlägg. Har snurrat in på din blogg ett antal gånger via sökningar på vissa ämnen genom åren, men det är först nu som jag verkligen har börjat att följa den. Satt och läste på den härom dagen i flera timmar. Mycket matnyttig och viktig samhällsinformation. En stor eloge till dig. /Marcus

Karpstryparn sa...

Svar till Marcus: Tackar.