tisdag 13 november 2012

Svenskar som kritiserar Sveriges invandringspolitik hamnar i fängelse

Jag misstänker att ni som nu har läst rubriken till detta inlägg tror att jag skojar, om så är fallet: Tänk efter några gånger till på hur det ser ut i Sverige, hur resonnemanget går varmt i PK-ismens "filealer" och ni kommer att inse att jag inte gör det.
Det är bara att läsa den artikel vars länk finns längst ner i detta inlägg.
Saxat från artikeln:

"Sverige toppar statistiken av asylsökande syrier. Många av dem saknar asylskäl. Det känns inte så bra. Och vad syrier kan hitta på spelas just nu upp för oss på första parkett. Dels i den famösa mastodonträttegången rörande grov organiserad brottslighet i Södertälje, dels i den omfattande härvan av grova bedrägerier inom den lukrativa branschen med personliga assistenter, som i dagarna har börjar rullas upp i Södertälje.

En annan grupp som inger oro och väcker förstämning är somalierna – den under senare år snabbast växande flyktinggruppen i Sverige. Somalier är de som uppvisar allra sämst förmåga till egen försörjning genom eget hederligt arbete i Sverige. Endast några tiotals procent av dem har ett riktigt lönearbete."

Ett annat utdrag ur artikeln lyder så här:

"Det är väl självklart att många (en majoritet?) svenskar är kritiska till en invandringspolitik med sådana defekter. Men så får man inte tycka för det politiska etablissemanget och massmedia. Den som ändå gör det stämplas som varande främlingsfientlig, rasist eller något ännu värre. Senast i raden att förvägra svenskarna rätten att hysa, och uttala, en negativ uppfattning om den förda invandringspolitiken är statsministern Fredrik Reinfeldt. I bl.a. skolor har han på sistone kritiserat, hånat och smädat dem som inte delar hans (“positiva”) uppfattning om invandringen.

De oliktänkande är enligt Reinfeldt människor som lyssnar till “djungeltrummorna på internet”. Vi ska “isolera dem från inflytande”, fortsatte han cyniskt i ett anförande nyligen på Stockholms universitet. I klartext alltså: De som inte tycker “rätt” ska fråntas sina grundläggande fri- och rättigheter, t.ex. yttrandefriheten: frihet att i tal, skrift eller bild
eller på annat sätt meddela upplysningar samt uttrycka tankar, åsikter och känslor."

Slutsatsen av detta kan därför bara bli följande: De människor som kritiserar den svenska invandringspolitiken kommer hädanefter att kastas i fängelse och sitta där tills de ruttnar bort, utan att få någon rättegång.
För vilket brott har de begått? Jo, det om att utnyttja sina demokratiska rättigheter.

Läs hela artikeln på http://www.realisten.se/2012/11/13/forbudet-att-kritisera-svensk-invandringspolitik/ .

Inga kommentarer: