tisdag 20 november 2012

Den nationalistiska nättidningen Realisten.se ska få presstöd

För några år sedan fick den nationalistiska tidningen Nationell Idag statligt presstöd, tråkigt bara att ND:s partiledare Marc Abrahamsson tillsammans med Jimmy Winderskog har bestämt sig för att köra den fullständigt i botten. Och detta med start av det lagbrottsliga övertagandet av den.
Nåja, som tur är så finns det fler nationalistiska mediasajter än så, t ex Realisten. Den sistnämnda kommer nämligen att få statligt presstöd, alltså precis som Nationell Idag fick.
Skillnaden är bara att stödet till Realisten inte kommer att dras in.
Varför inte det då? Tja, t ex är det ju inget fuffens kring denna nättidning, det var det för övrigt inte på Nationell Idag innan Abrahamssons och Winderskogs övertagande heller.
Saxat från den aktuella artikeln på Realisten:

"Realisten.se kommer vid årsskiftet bredda sitt utbud betydligt och med en kombination av artiklar, webbradio och webb-tv erbjuda någonting helt nytt inom nationalistisk och invandringskritisk nyhetsmedia.

Vi kommer bland annat börja visa såväl unika tv-reportage som ocensurerade filmer där vi avslöjar betydligt fler grova brottslingar än de Efterlyst väljer att visa. Vilka som begår brotten i Sverige kommer en gång för alla att demaskeras.

Från att ha drivits av idealister på fritiden är vår ambition att Realisten.se framöver ska ha heltidsanställd personal, vilket ger helt nya möjligheter för det arbete som bedrivs. Dessutom ska flera nya, namnkunniga skribenter börja skriva regelbundet för Realisten.se.

Mycket material kommer fortsatt vara gratis och tillgängligt för alla, men abonnenter får därtill tillgång till en hel del exklusivt material och exklusiva erbjudanden."

Naturligtvis är det glädjande att fler och fler aktörer inom den äkta samhällskritiska median i Sverige utvecklas i denna riktning, ju fler sådana desto mer får den mångkulturextremistiska/fascistiska median som t ex Aftonbladet, Expressen, Värmlands Folkblad och TV4 stryka på foten.
Fortsätter äkta samhällskritisk media att utvecklas i rätt riktning, vilken den också kommer att göra (se bara på Exponerat t ex, alltså före detta Sweden Confidential), så kommer en dag den förljugna mångkulturextremistiska/fascistiska median i Sverige att försvinna helt.
Visst, det kommer att ta tid, men den som väntar på något gott....
Som sagt, det finns många bra aktörer inom äkta media, t ex Fria Tider.

Läs artikeln i sin helhet om Realisten.se:s presstöd på http://www.realisten.se/2012/11/19/realisten-se-ska-fa-presstod/ .

Inga kommentarer: