måndag 26 november 2012

Är Soran Ismail och Ida Nilsing nedkissade och nerknarkade psykfall?

Efter att idag ha läst en artikel på Fria Tider med rubriken "Pensionärer är "nedkissade galningar" - SD skadedjur som ska gasas" så satt jag bara och gapade. Och ännu mer blev det när jag läste den artikel som det gällde, nämligen den som en viss människoutrotningsförespråkare vid namn Ida Nilsing på Länstidningen Östersund hade skrivit.
Enligt artikeln ifråga anser den kurdiske nationalisten Soran Ismail att svenska pensionärer är nedkissade galningar som inte vet vad de heter, snacka om att kränka och idiotförklara pensionärer alltså.
Hade han sagt samma saker om kurdiska pensionärer så hade han med all säkerhet blivit mördad, men nu gällde det ju bara svenska sådana.
Visst, det går att säga mycket om denna IQ-befriade dubbelidiot till vandrande hjärnblödning, men jag nöjer mig med att säga följande: Den dag du dör, Soran, så kommer du inte att duga som maskmat ens, även maskar har självrespekt.

Angående "journalisten" Ida Nilsing som propagerar för att sverigedemokrater ska gasas ihjäl: I vilket psykiskt tillstånd var hon när hon skrev artikeln? För i vilket psykiskt tillstånd som Soran Ismail ständigt befinner sig vet ju de flesta vid det här laget.
Och i vilket psykiskt tillstånd befann sig den person som publicerade artikeln i tidningen i när han eller hon gjorde det?
Satt fröken Nilsing och publicisten på hispan? Sitter de kvar där?
Visst, att PK-journalister i 99 fall av 100 aldrig är sakliga, det vet vi ju, men ett lågvattensmärke av detta slag skulle inte ens Aftonbladet, Expressen eller den vänsterextrema skitblaskan Expo publicera.
Och det vill inte säga lite det!

Sist men inte minst ställer jag följande två frågor till Soran Ismail och Ida Nilsing: Är ni nedkissade och nerknarkade psykfall själva? Och hur länge har ni varit det?

Läs mer om det hela på t ex följande:

http://www.friatider.se/SD-ska-gasas-ihjal-pensionarer-ar-nedkissade-galningar

http://ltz.se/ledare/ledare/1.5325048-alla-potentiellt-vardelosa-i-sd-s-varld

http://www.dn.se/nyheter/politik/tidning-liknar-sd-vid-skadedjur

och

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/tidning-liknar-sd-vid-skadedjur_7700878.svd .

Inga kommentarer: