måndag 12 november 2012

Har Jimmie Åkesson fått kaffe på sängen av Fredrik Reinfeldt idag?

Vad har ni gjort idag, kära läsare? Själv har jag undrat över vad PK-etablissemanget i Sverige tycker om Sverigedemokraternas senaste opinionsmätningsframgång, nämligen den på 11,2 % från idag. Detta är den högsta siffra som SD någonsin har fått i en opinionsmätning, jag gissar därför på att samtliga inom det politiskt korrekta etablissemanget i Sverige som hatar Sverigedemokraterna kommer att ängna de närmaste dygnen åt att komma med kaffe och tårta på sängen till varenda SD:are ute i landet skrikandes "HURRA HURRA HU-U-U-U-UÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄHHHHHHHHHHHHH, USCH OCH FY FÖR ER, JÄVLA RASISTER!!!!".
Men naturligtvis har jag fel, dock inte gällande det som förmodligen har skrikits från 99,99 % av samtliga PK-typer i Sverige idag, för att inte tala om alla rättshaveristande "antirasister" på gator och torg.

Läs mer om Sverigedemokraternas hitills största framgång i opinionsmätningar på bl a

http://www.exponerat.info/sverigedemokraterna-gar-kraftigt-framat-i-ny-matning/ ,

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article15758991.ab ,

http://www.friatider.se/sd-pa-11-procent ,

http://avpixlat.info/2012/11/12/united-minds-november-nya-rekordsiffror-for-sd/

och

http://petterssonsblogg.se/2012/11/12/hogsta-nivan-nagonsin-for-sd-112/ .

2 kommentarer:

Ma sa...

Visst kan man undra var de andra partierna tycker om dessa opinionssiffror som SD fick i den senaste undersökningen...

Karpstryparn sa...

Svar till Ma: Absolut, tror att de försöker sprida ännu mer lögner, smutskastning och annan bullshit om Sverigedemokraterna i och med det här, de fattar fortfarande inte varför folk röstar på SD. När det gäller PK-media så har Aftonbladet redan börjat med dyngspridningen...igen.