torsdag 25 augusti 2011

Centerpartiet "rycker" desperat i "mammas kjolar" igen

Det är verkligen illa ute med Centerpartiet i dessa dagar, opinionssiffrorna och en massa andra saker talar sitt tydliga språk på den punkten.

För efter att ha läst allt det som står på bl a

http://www.dn.se/nyheter/politik/c-vill-ha-svenska-chinatowns ,

http://svt.se/2.22620/1.2509945/c_vill_ha_svenska_chinatowns  ,

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/centern-vill-garna-se-chinatowns_6409060.svd

och

http://www.nationell.nu/2011/08/24/centerpartiet-vill-se-chinatowns-och-little-italys-i-sverige/  så står det alldeles klart att Centerpartiet är mer desperata än desperata.

De "rycker" helt enkelt i "mammas kjolar" igen, vilket är minst sagt märkligt med tanke på deras inställning i homoseuxuellfrågan.
Jag menar, en man som går klädd i kvinnokläder är ju inte homosexuell i ordets rätta mening, utan transvestit.

Så hur Centerpartiet kan "rycka i mammas kjolar" då är lite konstigt, såvida det inte är frågan om s k bruna kjolar då.

Det finns ju gott om nazister i Centerpartiet, och då är det ju inte så konstigt att de vill att ha ökad brottslighet i Sverige.

Fast nazister var inte ju kriminella under eran i andra världskrigets Tyskland, och de är det inte idag heller.

Så det går ändå inte ihop, lika lite som det går ihop att Centerpartiet vill ha Chinatowns, Little Italys och annan liknande mångkulturell invandringsdynga när de samtidigt propagerar för lag och ordning i Sverige.
Ja, angående det sistnämnda så är det i alla fall vad de vill få oss att tro.

Det är alltså alldeles uppenbart att de centerpartistiska tokstollarna i vanlig ordning återigen inte har den blekaste aning om vad de pratar om den här gången heller.

Läs t ex följande fakta om Chinatowns:

"dangerous or dilapidated ghettos and slums, sites of brothels, opium dens, and gambling halls.

In modern times, competing Asian street gangs and organized crime (such as the Tongs and the Hong Kong-based Triads) continue to plague the metropolitan Chinatowns worldwide where Triads have their operations, including London, San Francisco, New York City, Sydney, and Vancouver.

Triad Society is a term used to describe many branches of Chinese criminal organizations based in Hong Kong, Vietnam, Macau, Taiwan, China, and also in countries with significant Chinese populations, such as Malaysia, Singapore, the United States, Canada, Australia and the United Kingdom."

Källor: http://en.wikipedia.org/wiki/Social_problems_in_Chinatown och http://en.wikipedia.org/wiki/Triad_%28underground_society%29 .

Läs även Robstens slagkraftiga och sanningsenliga inlägg om Centerpartiets desperathet på http://robsten.blogspot.com/2011/08/centern-vill-skapa-svenska-chinatowns.html .

Centerpartiets dårskap är i det här fallet helt enkelt ett desperat samt minst sagt misslyckat försök att locka sverigedemokratiska väljare.

För frågan är nämligen hur Centern har tänkt sig att lyckas med det.
Sverigedemokraterna propagerar ju inte, och har aldrig gjort det heller, för ökad brottslighet i Sverige.

Men det gör däremot Centerpartiet, och har så gjort under gott om flera år.

4 kommentarer:

Svensson sa...

Bra att din blogg är igång igen, la in dig på min bloggroll, så folk inte missar den här bra bloggen :)

Ninz sa...

Skrämmande! Men sen blir jag allt lite konfundersam. Den journalist som skriver har ju också en värdering, har h*n skrivit utifrån sin egna synvinkel eller har sinnena varit öppna..... Oavsett, det är hemskt! Härligt med någon som belyser & reflekterar :)

Fenixmonas sa...

Jo, nog är de desperata alltid...men de har väl förhoppningsvis spelat ut sin roll! Kramiz

Karpstryparn sa...

Svar till Svensson: Klart som faan att min blogg är igång, jag har ju haft skrivklåda under några veckjor nu så nu släpps den lös igen, hehe.
Roligt att min blogg är uppskattad förresten, det ger en sporrar att kämpa på.
Dessutom talar ju bloggens inflytande sitt tydliga språk, i alla fall enligt inflytande.se. Det går helt enkelt bra för bloggen, målsättningen var att den skulle bli bättre än Karpstryparn 1 är. Och det har ju lyckats bra det.

Angående lägga till: Tackar, tänkte lägga till din blogg i min länklista också.

Svar till Ninz: Ja, det är både skrämmande och hemskt, samtidigt säger det mycket om hur PK-svinen vill att Sverige ska se ut.
Angående belyser och reflekterar: Tackar, härligt med positiv respons.

Svar till Fenixmona: Precis. Kramiz