tisdag 7 december 2010

Kalla fakta som är kallare än både Antarktis och Sibirien

Islamiseringen av Sverige fortsätter som ju de flesta vet (i alla fall de som kan tänka själva), och detta med det politiskt korrekta etablissemangets god minne.
Ty de gör allt vad de kan för att förgöra Sverige, det svenska folket och även vita invandrare i Sverige.

Och detta för att blidka de krafter som vill göra Sverige till ett nutidens NaziTyskland där det i det här fallet är invandringskritiker, människor som värnar om Sverige och andra verklighetsförankrade människor som står på halshuggningens brant med strupstocken emot strupen.

Varför vill folkförrädarna förstöra och förgöra? Vad vinner de på det?

Eller är de fega räddharar som skulle sälja sina mammor, sina pappor och sina barn om det hjälpte det vidriga mångkulturella samhället?

Ja, denna förstörelse är minst sagt mycket skrämmande.

Det är ju som den gamla punkgruppen KSMB sjunger i låten "Sex miljoner skäl": "Inga av oss får finnas kvar..."
Låten handlar egentligen om försöken att förinta judarna i Tyskland på 30- och 40-talet, men sett ur ett nutida perspektiv så handlar den om nutidens förintelse av Sverige.

"Ur sina hålor kryper de fram, skriker ut sitt hat emot allt" är en annan text i låten som stämmer in på islamiseringen och muslimiseringen av Sverige.

Läs mer om denna förstörelse på t ex http://politisktinkorrekt.info/2010/12/06/ett-muslimskt-sverige/ .

Sedan har vi det här falska pratet om alla människors lika värde, ja, jag säger falska eftersom de som kör med denna "slogan" gång på gång, varje dag, timme ut och timme in, hela tiden säger emot sig själva genom sina förkastliga illdåd och omänskliga handlingar.

Ett av många exempel på detta hittar ni på bl a http://www.friatider.se/somalisk-jattefamilj-far-central-lagenhet-ensamstaende-svensk-mamma-vraks .

Och här ett annat exempel på detta: http://www.friatider.se/nytt-miljardregn-over-invandrarna .

För som det står i rubriken till detta inlägg så är dessa fakta kallare än Antarktis, även Sibirien står sig slätt i jämförelse med detta.

För Sibirien har världsrekordet i kyla när det gäller områden på jorden där det bor människor, nämligen hela 71,5 grader!

6 kommentarer:

diana sa...

Fakta är fakta, men det ska tydligen förvrängas och sockras. Enligt vems agenda undrar jag?

Fenixmonas sa...

Godmorgon! Instämmer med Diana! Kram på dig!!

Anonym sa...

När kommer Karpstryparn II som papperstidning? Har följt bloggen sen starten och måste verkligen säga att den har utvecklats enormt. Den var bra i början också, men inte lika bra som den blev sen.
Det finns krav på att bloggen Politiskt Inkorrekt ska bli papperstidning, tidningen Nationell Idag fick ju pressstöd i år och är nu inte längre bara en nättidning.
Så när blir Karpstryparn II papperstidning? När det sker kommer jag att bli en av de första prenumeranterna. Kör hårt, ni som driver denna blogg gör ett jättejobb!

Ma sa...

När man anmäler en seriefigur, då har man verkligen tappat verklighetsuppfattningen och det är något som jag tror en stor del har gjort i detta fall....

charlotte sa...

man kan inte dra alla över en kam som sagt, det gäller båda håll

Karpstryparn sa...

Svar till diana: PK-iternas agenda förstås.

Svar till Fenixmona: Okej.

Svar till Anonym: Tackar tackar, har aldrig fått någon liknande kommentar förut. Papperstidning? Jadu, det ska mycket till det, t ex pengadonationer och annat. Roligt att du gillar bloggen förresten. Men angående det där med "ni" så är det bara EN person som driver bloggen, och det är jag det. Visst, skulle ju kunna låta några personer vara gästskrivare, fast det klart, då måste de ju gå i bloggens agenda, så att säga. Så nej, jag kör nog på själv, men om jag skulle ändra mig så har jag faktiskt en gästskrivare i åtanke.
Angående jättejobb: Tackar!

Svar till Ma: Tror du har kommenterat fel inlägg, det var det förra som handlade om bl a Tintin. Men men.

Svar till charlotte: Precis, och det gör jag inte heller.