fredag 24 december 2010

Enligt s k "antirasister" är julen rasistisk

Jaha, så har det nu blivit den 24:e december, och därmed också Julafton naturligtvis.

Dock finns det "människor" som inte firar jul på grund utav olika orsaker, en av orsakerna till det är att de hatar den.

"Antirasister" t ex måste ha oerhört svårt att fira jul med tanke på att dessa lider av extrema varianter av både inskränkthet och trångsynthet, bl a så anser många av dem att julen är rasistisk.

Ta Jultomten t ex, han har vitt skägg och därför är han rasist (vitt = rasism, enligt dessa konstiga idioter).

Ett annat exempel är snö, snö brukar det finnas på Julafton, den är ju vit (ja, vad skulle den annars vara?) och därmed rasistisk.

Sedan har vi miljöaktivister också, som på fullaste allvar anser att vattnet blir förorenat om man hivar snö i det med tanke på att det på vissa ställen är hundkiss och hundskit i den.

Det är nästan så att dessa miljöaktivister slår "antirasisterna" i genomkorkad idioti, men bara nästan alltså.

Och "Kalle Anka och hans vänner önskar God Jul" då, ja, det programmet är ju också rasistiskt, t ex så finns det "antirasister" och politiskt korrekta som anser att det görs narr utav minoriteter i avsnittet om tjuren Ferdinand.

Jag syftar nu på när de tjurfäktande spanjorerna (bandiljärerna syftar jag på) tar sig ut på arenen, alltså hur de går.

Och vips, där har vi ju hets mot folkgrupp, kränkning, nedvärderingar och annat trevligt, ja, ni hör ju själva hur det låter.

Ett exempel på en idiot som tycker så hittar ni här: http://www.aftonbladet.se/debatt/kronikorer/martinezpeleta/article8313069.ab .

Så "antirasister", ja, de lär ju hata julen så det skriker om det, många av dem är dessutom kommunister (dock långt ifrån alla naturligtvis) också och med tanke på hur mycket rasism som kommunister här och var, både då och nu, har ägnat sig åt och ägnar sig åt (t ex emot judarna tillsammans med muslimerna) så kan man ju undra hur det där med "motståndet" emot rasism går ihop, eftersom de är rasister själva.

Det är ju som om en räv som är på jakt efter höns skulle ta sig in i ett hönshus, men istället för att frossa i överflödet av hönor börja jaga möss istället.

"Nej, det var för fet mat för mig det här, jag vill inte dö av skyhög kolestorolhalt så jag tar mig några små möss istället!"

Men muslimer då? Ja, de gillar inte julen de heller, de äter ju inte skinka eftersom den kommer ifrån grisar.

För enligt muslimer så är grisar orena djur.
Man undrar dock hur muslimernas inställning går ihop med det med tanke på hur de är själva.

Så vilka det är som är orena är ju inte svårt att räkna ut för inte är det grisarna inte, resten får ni räkna ut själva.
Muslimernas inställning till ett djur säger mer om dem själva än om djuret ifråga, grisen är knappast det enda exemplet på detta.

Halalslakt av t ex hästar (och även av människor) är ett annat exempel.

Men man får ju, som bekant ifrån PK-håll, inte ha någon åsikt om muslimer, för då är man rasist. Hur det går ihop med att muslimer inte är någon folkgrupp, ja, det får ni fråga någon annan om.

På tal om muslimer så finns dessa med på en lista där det finns kategorier vars personer jag inte önskar en god jul, ni finner listan på http://karpstryparn.blogspot.com/2009/12/ingen-god-jul-till-vissa-se-lista.html .

Det enda som inte stämmer på listan är att Nyamko Sabuni inte är integrationsminister längre, den rollen har tagits över utav den svenskfientlige "flykting"vurmaren Erik Ullenhag.

Han är för övrigt också Nyamko Sabunis partikamrat, alltså folkpartist.

Och angående vad muslimer tycker om julen förresten, kolla in följande artikel: http://politisktinkorrekt.info/2010/12/23/muslimer-lanserar-kampanj-mot-julen/ .

Ja, visst är muslimer "bra" "människor", eller hur?

Och vänsterextremisterna är inte så dåliga de heller, läs t ex följande artikel: http://politisktinkorrekt.info/2010/12/24/vansterextremister-bakom-ambassadbomber/ .

Hade jag orkat och hunnit så hade jag delat ut fler "kängor" i högan sky till typer av "människor" som jag minst sagt avskyr, men........nu är det ju jul och då ska man vara snäll (man kan försöka i alla fall, hur det sedan går får andra bedöma).

Och det är jag ju. Eller?

Men nu är timmen sen, och det är dags att avsluta detta inlägg.

Men innan jag gör det så ska ni få lyssna på lite stämningsfull julmusik.

Gå därför in på följande fyra länkar, (på den första finner ni Blind System med "Christmas medley", på den andra Anders F Rönnblom med "Det är inte snön som faller", på den tredje Elvis Presley med "Holly Leaves & Christmas Trees" och på den fjärde Cornelis Vreeswijk med "Jultomten är faktiskt död") , lyssna och njut:

http://www.youtube.com/watch?v=TUOD4Yx9jGo

http://www.youtube.com/watch?v=qqxRbWUiS40

http://www.youtube.com/watch?v=otfD3irktyk

http://www.youtube.com/watch?v=yvHzPQRmtqM&feature=&p=15273F414F89CDF6&index=0&playnext=1 .

Och till sist: En riktigt God Jul på er!

5 kommentarer:

Fenixmonas sa...

En riktigt GOD och fin JUL önskar jag dig! Kramiz!!

diana sa...

En glad, god och fin jul önskar jag dig :)

Ma sa...

God Jul med mycket julstämning med allt som hör därtill önskar jag Dig...

Karpstryparn sa...

Svar till diana: Tackar, hoppas du hade en fin nyårsafton också. Nytt inlägg ute nu, ber om ursäkt för det sena svaret.

Svar till Fenixmona: Tackar, detsamma. Nytt inlägg ute nu, ursäkta det sena svaret.

charlotte sa...

fick du mina tidigare kommentar för internet bröts?
ingen vid sína sinnens fulla bruk kan påstå att tomten o kalle är rasistiskt!!