tisdag 30 november 2010

Åk tillbaka dit du hör hemma

Jaha, så har det nu blivit dags för det inlägg som utlovades igår.

Men vad ska det handla om?

Mona Sahlins avgång som partiledare för Socialdemokraterna? Gnällspiken till kongoier som anmälde seriealbumet "Tintin i Kongo" som rasistiskt (han anmälde också det belgiska förlag som ger ut seriealbumet)?

Eller blir det någonting liknande?

Ja, ärligt talat så har jag inte kunnat bestämma mig för vad det ska handla om, så därför gör jag så här: Jag tar upp båda dessa saker, samt två nyheter till.
När det gäller de två första så kanske det är lite sent påtänkt, den om Mona "Negerslukare" Sahlin kom ju redan den 14:e november, och den om gaphalskongoiern i måndags eller tisdags förra veckan.

Men men, bättre sent än aldrig.

Dessutom ska jag också i detta inlägg ta upp en anmälan om förtal mot den muslimske socialdemokraten Nalin "Spygul" Pekgul för att hon i en intervju har kallat SD:s Jimmie Åkesson för rasist (vaddå bara i EN intervju??? Det är ju i MÄNGDER), samt också att en majoritet av den schweiziska befolkningen i söndags röstade igenom en lag som innebär att invandrare i Schweiz som begår grova brott och som lever på samhället utvisas ut landet med omedelbar verkan.

Den gemensamma nämnaren för alla dessa fyra nyheter (ja, utom möjligtvis den om Mona Sahlin då) är inläggets rubrik, alltså "Åk tillbaka dit du hör hemma".

Men jag börjar först med den första i detta inlägg.

Att den nu lite mer än 50-åriga muslimälskande och svenskfientliga gnällpladderskan Mona Sahlin äntligen har beslutat att avgå som ledare för Socialdemokraterna kom väl knappast som en chock för de flesta människor i det här landet, misstänker jag.

För hon hade ju faktiskt inget annat val. Alla skandaler, alla absurda och totalt genomstolliga uttalanden, samt all hennes enorma tafatthet när det gäller att leda partiet fick för henne till slut sitt rättmätiga fall.
Detta borde dock ha skett många år tidigare, hon borde t ex aldrig ha blivit partiledare.

Men ingen annan ville ju leda partiet med allt ansvar som det medförde, de som tackade nej till ledarskapet var ju smarta med tanke på den totala upp-och-nedvändhet som partiet befann sig i likt en upp och nedvänd hackspett evigt upp- och nerskakande i någon jättes väldiga näve.

Läs mer om Mona Sahlins avgång på t ex http://www.dn.se/nyheter/sverige/mona-sahlin-avgar-1.1208287 , http://www.svd.se/nyheter/inrikes/mona-sahlin-avgar_5671219.svd och http://www.expressen.se/nyheter/1.2212935/mona-sahlin-avgar-som-partiledare .

Men varför kallar jag henne för negerslukare då? Tja, hennes första förhållande var ju (åtminstone enligt henne själv) med en svart afrikan och det är väl inte helt omöjligt att hennes svenskfientlighet grundar sig i just denna händelse.

Eller också har hon blivit våldtagen lite för många gånger, jag vet inte så noga.

På tal om neger förresten, i början av förra veckan så var det kända seriealbumet "Tintin i Kongo" föremål för gnällig- och patetiskhet igen, denna gång var det en Kongofödd "person" vid namn Boneven Idioto (översatt Ben-ven Idiot), hoppsan, ursäkta, Bienvenu Mbutu menar jag (med tanke på hur extremt konstiga namn som äkta negrer brukar ha så är det lätt att det kan bli fel).

Denna bortskämda gnällspik, som för övrigt har bott i Belgien i 20 år (vad gör du, Bienvenu, i Belgien när du inte kan acceptera landets lagar?), har anmält "Tintin i Kongo" för rasism, han har även anmält det förlag som ger ut detta seriealbum för rasism också.

Han påstår nämligen att svarta personer framställs i albumet som "allmänt dumma och svarta afrikaner".

Läs mer om detta löjleri på bl a https://politisktinkorrekt.info/2010/11/21/tintin-infor-ratta-i-belgien/ , http://www.svd.se/kulturnoje/nyheter/tintin-infor-ratta_5711053.svd och http://hn.se/nojekultur/ttkultur/1.1032150-tintin-infor-ratta .

Men vänta nu ett litet tag här. Har gnällspiken Bienvenu Mbutu ens läst detta seriealbum? Nej knappast, ty det finns inget rasistiskt i det.

Och vad gäller svarta afrikaner, vad är svarta afrikaner om inte just svarta afrikaner?

Eller är Herr Gnällspik färgblind?

Han kan förresten fråga vem som helst som har detta seriealbum om det är rasistiskt, för har han aldrig blivit utskrattad förut så blir han det garanterat det då.

Eller vad anser ni själva? Är "Tintin i Kongo" rasistiskt?
Visst, man kan hitta rasism i avföring om man verkligen ger sig faan på det, men det får väl ändå finnas gränser för hur mycket folk får störa sig.

Eller?

Personer som den där tokstollen (OBS! Nu var jag snäll) passerade i alla fall helt klart den gränsen samma dag som de föddes.

Men visst, då kan han ju lika gärna anmäla serietidningen "Tarzan" då för att Tarzan är vit och inte svart.
Ja, jävlar i det, vill han anmäla en tidning för rasism (eller varför inte album, Tarzan finns ju i seriealbum också så sätt igång och anmäl du, din jävla tokdåre) så ska han ju anmäla just den, för där formligen KRYLLAR det av negrer, apor och annat som finns i Afrika.

Snart är väl själva världsdelen Afrika rasistisk också, jag tänker nu på själva namnet. För i första halvan av ordet så står det ju Afr, det kan ju betyda afrikan och eftersom Afrika är en landyta och de flesta landytor är bruna (ja, inte faan är de BLÅ inte) och för mycket brun färg kan vara rasistiskt emot svarta människor så har man då ett solklart fall av rasism.

Snart är det väl rasistiskt att ha vita katter också, för de är ju VITA de. Nej, svart ska det vara, va? Nix, inte om man är vidskeplig!

Nåja, nog snackat om detta.

Igår så stod det i media om en anmälan till Justitiekanslern som en privatperson hade gjort om förtal emot den muslimska socialdemokraten Nalin Pekgul för att hon i en intervju hade kallat SD:s partiledare Jimmie Åkesson för rasist och sverigedemokrater för nazister. Den anmälan lades dock av någon mycket konstig anledning ner av JK (Justitiekanslern).

Läs mer om det hela på bl a http://www.dn.se/nyheter/sverige/inte-fortal-att-kalla-akesson-rasist-1.1217888 , http://dagbladet.se/nyheter/inrikes/1.2535162-inte-fortal-att-kalla-akesson-rasist och http://hd.se/inrikes/2010/11/29/inte-fortal-att-kalla-akesson/ .

Okej, det här var ju intressant. Problemet med Justitiekanslerns bedömning är verkligheten, eftersom Nalin Pekgul klart och tydligt förtalar Jimmie Åkesson.

För han är inte rasist.

Nalin, du borde ta reda på vad ordet rasist betyder, ordet stämmer ju mest in på dig själv.

När det gäller sverigedemokrater rent allmänt så är de heller inga nazister, som sagt, läs på lite, Nalin Pekgul. Vill du hitta rasister och nazister så granska ditt eget parti istället, alltså Socialdemokraterna, då hittar du gott om rasister och nazister.

Men visst, om de saker som Spygul, ursäkta, Pekgul menar jag, har sagt om Jimmie Åkesson och alla sverigedemokrater inte är förtal så är det ju inte förtal att kalla muslimer för rasister och nazister heller då.

För muslimer är ju nazister (och rasister också), det har historien visat oss mängder med gånger. Ta t ex deras judehat och homohat, dessa två saker sträcker sig från muslimskt håll ända tillbaka till de första muslimerna som fanns på jorden.

Ett bra exempel i nutid är ju muslimers hat emot judar både i Israel och på andra håll i världen, och inte bara emot judar förresten.
Sedan har vi ju muslimska gruppers samarbete med Nazityskland emot judarna, t ex hade muslimerna en av de största SS-divisionerna under andra världskriget.

Är det någon som fortfarande inte tror att muslimer är nazister?

Man skulle kunna säga att Pekgul sade lite fel, hon menade ju egentligen att det är MUSLIMER som är nazister.
Men vad har då muslimer med SD att göra? Svar: Inte ett dugg, SD är ju emot islamiseringen, vilket naturligtvis de gör helt rätt i.

Avslutningsvis ska jag också ta upp följande sak, nämligen den om att en övervägande majoritet av det schweiziska folket i söndags röstade igenom en lag i Schweiz som innebär att invandrare som begår grova brott som t ex våldtäkt och lever på samhället utvisas med omedelbar verkan.

Läs mer om det hela på bl a http://www.dn.se/nyheter/varlden/majoritet-i-schweiz-for-utvisningar-1.1217428 , http://www.fria.nu/artikel/86129 och https://politisktinkorrekt.info/2010/11/28/schweiz-rostar-for-utvisningar-av-grovt-kriminella-invandrare/ .

Ja, liksom i många andra fall tidigare så är Schweiz också denna gång ett föredöme för Europa, tänk om vi hade det så även i Sverige.

Men visst ja, Schweiz är ju en demokrati, och det är ju inte Sverige.

Puh, det här var ett låååångt inlägg det. Men nu är det äntligen slut.

Jag får se vad jag skriver om nästa gång.

Och till Bienvenu Mbutu, Nalin Pekgul och alla kriminella invandrare i Schweiz: Åk tillbaka dit ni hör hemma, nämligen till era hemländer. Och stanna sedan där!

6 kommentarer:

diana sa...

Mycket intressant inlägg. Nalin gillar jag inte. Undrar vem som kommer att leda sossarna nu? Vem tror du?

Fenixmonas sa...

Bra inlägg! Det påminner mig lite om anmälan mot västkustens måsar...Nej, inte att de var rasister (men det kanske kommer) uran för att de var en sanitär olägenhet på kusten!!Folk är bara helt sanslöst dåliga ibland! Kramiz

charlotte sa...

jsg undrar vem som kommer leda sossarna nu. och om hon så haft ett förhållande med en svart man så är det väl upp till henne. har inget emot afrikaner i sig bara de muslimska afrikanerna

Karpstryparn sa...

Svar till diana: Tackar. Nej, jag avskyr henne jag också, hon är vidrig.
Vem jag tror? Tja, de har ju inga riktiga kandidater den här gången, det kan bli vilken "mentaldåre" som helst!

Svar till Fenixmona: Tackar. Ja, idioter finns det gott om tydligen. Kramiz

Svar till charlotte: Bra fråga, det kan bli vilken "mentaldåre" som helst, det blev ju så sist också.
Angående hennes förhållande med negern: Ja, det kan ju vara en av orsakerna till hennes egen självhjärntvättning, hon var tydligen inte tillräckligt hjärndöd innan det.

Adam sa...

Spännande inlägg! Du tar upp en mäng saker som väcker debatt t. ex var gränsen mellan rasism och yttrandefrihet går.

Spännande är det också att du anklagar Alexander Bengtsson för att skriva oseriöst när du själv matar på med det ena lågstadieskämtet efter det andra... Eller har jag fel?

Karpstryparn sa...

Svar till Adam: Tackar. Ja, jag tycker sådant är viktiga saker, det finns ju av någon konstig anledning personer som anser att man inte ska ha rätt att yttra sig om vissa saker.
Angående Alexander Bengtsson: Jag drar inte några lågstadieskämt, däremot var Alexander Bengtssons inlägg rena lögn- och förtalsinlägget så det är han som skriver skit. Så ja, Adam, du har fel.