fredag 12 november 2010

Sverige är världsledande på förljugen media

Nu ska det handla om beskjutningarna i Malmö, men också om den man som i veckan häktades i veckan misstänkt för fem mordförsök och ett mord.

Precis som vanligt så har svenskfientlig media som t ex Aftonbladet, SVT, Expressen och TV4 gjort vad de kan för att försöka tuta i folk hur mycket lögner som helst om gärningsmannen. En av de första lögnerna var att det rörde sig om en ny laserman, en annan att Sverigedemokraterna var skuld till beskjutningarna.

Ett tag påstod PK-media till och med att gärningsmannen var sverigedemokrat, inte ens jag trodde att PK-media kunde sjunka så lågt.

Men jag hade uppenbarligen fel.

Och i söndags så kom då återigen en lögn, nämligen när både TV4 och SVT påstod att den gripne gärningsmannen var svensk. Som bevis på detta intervjuvade man en polis vid Malmöpolisen vid namn Börje (efternamnet kommer jag inte ihåg).

Jag såg för övrigt intervjuverna med denne Börje, men när jag sedan började tänka efter lite grann så slog det mig att denne polis lika gärna kunde ha blivit köpt av TV4 eller SVT, även annan PK-media kunde ha betalat polisen för att ljuga.

För det är långt ifrån första gången som PK-media har betalat intervjuvoffer för att ljuga, ett av många exempel på det skedde när Aftonbladet betalade en före detta "nazist" för att ljuga om det här med den uppmärksammade stölden utav Aufschwitzskylten, ni vet den som det stod "Arbeit macht frei" på. (Min tyska är inte sådär jättebra, så jag är inte säker på att jag har stavat rätt.)

Killen ifråga fick nämligen 30 000 kronor av Aftonbladet för att säga att han och några till som var med i dåvarande NSF skulle sälja skylten och använda pengarna till att bygga upp en nazistisk terrorgrupp som skulle spränga riksdagshuset i luften.

Men inget utav detta stämde, istället blev Aftonbladet återigen avslöjad som den lögntidning den är, t ex var ingen av gärningsmännen medlem i NSF bl a på grund utav att NSF inte längre fanns.

Det här var alltså en av orsakerna till att jag trodde att PK-media hade "köpt" polisen, så att säga.
Men så småningom lade jag ner den misstanken, polisen vore oerhört korkad om han skulle riskera en sådan sak.

Och så korkad är ingen polis.

På tal om polis förresten så har både polis och åklagare fördömt publiceringarna i många PK-mediatidningar, t ex Metro och Aftonbladet, med namn och bild på den misstänkte gärningsmannen.

För exakt så är det, personen ifråga är bara misstänkt, han är alltså inte dömd för de brott som han misstänks för.

Dessutom är den misstänkte inte svensk, utan finländare. Jag skrev ju i ett annat inlägg i denna blogg att mycket talade för att gärningsmannen är invandrare, så på den punkten hade jag inte fel i alla fall.
Men det hade jag däremot när det gällde påståendet om muslimsk invandrare.

Nåja, nu är det ju inte helt säkert att polisen har gripit och häktat rätt gärningsman, de hade ju fel vid ett annat tillfälle för inte så länge sedan när de grep en person som inte var Malmöbo ens. Men den persoen släpptes sedan, misstankarna höll dåligt.

Eller rättare sagt, de höll inte alls!

Som sagt så har både polis och åklagare fördömt många PK-mediatidningars bild- och namnuppgifter på den misstänkte 38-åringen, detta för att bevisvärdet blir mycket mindre.

Sedan är det märkligt att det bara har intervjuvats icke-västerländska eller icke-vita invandrare om vad en del människor i Malmö tror om huruvida rätt person sitter häktad, precis som om det hela inte angick svenskar eller vita invandrare.

Snacka om ensidig rapportering, alltså kör PK-media på i precis samma spår som de alltid gör.
Dessutom kör de hets mot folkgrupp också vilket inte är första gången, samt hänger ut en hitills oskyldig person med namn, ålder och bild.

Sådant är nämligen straffbart, vad jag vet, hade personen redan blivit dömd så hade det varit en annan sak.

Däremot hängdes inte den 23-årige libanes, ni vet han som slog och sparkade ihjäl 78-åriga Inger tidigare i år på den så kända parkeringsplatsen i Landskrona, ut med namn och bild i PK-media, detta trots att killen ifråga var skyldig. Inte ens efter att han fälldes hängdes han ut.

Tur att det finns fri och sanningsenlig media som t ex http://www.frianyheter.nu ,

http://www.politisktinkorrekt.info

och

http://www.nationellidag.se , där man kan läsa HELA sanningen om saker och ting.

Sedan var det ju också så att det mord som 38-åringen misstänks för begicks på en svensk kvinna, alltså har beskjutningarna ingenting med rasism att göra, till skillnad mot vad PK-media försöker få det till.

Men som sagt, det är inte första gången som PK-media ljuger om olika saker, det är ju det som PK-journalisterna lever på, nämligen lögner, förtal, smutskastning, indirekta uppmaningar till grova våldsbrott mot oliktänkande osv.

Visst, det finns undantag, all PK-media kör inte med sånt här, men majoriten av dem gör det.

Läs mer om det här med beskjutningarna och den misstänkte 38-åringen på bl a

http://www.dn.se/nyheter/sverige/man-anhallen-for-malmoskotten-1.1203715 ,

http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.485461-vapenbeslag-kan-falla-38-aringen ,

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/38-aringen-ska-utredas-for-aldre-mord_5647955.svd ,

http://www.dagen.se/dagen/article.aspx?id=233638 ,

http://hn.se/nyheter/sverige/1.1015996-misstankt-skytt-i-malmo-anhallen

och

http://politisktinkorrekt.info/2010/11/11/jk-kritiserar-namn-och-bildpubliceringar/ .

Och Sverige blev för bara någon månad utnämnd till att ha världens friaste och demokratiska press, ja, man vet inte om man ska skratta eller gråta åt denna absurdhet.

Hade Sverige blivit utnämnd till att ha världens mest förljugna media, ja, då hade det varit en annan sak. För det är ju sant när det gäller PK-media.

Ta bara följande t ex:

När en viss person (vi kan kalla honom Ken) angående det här med den misstänkte 38-åringen mailade Aftonbladet och frågade varför de inte publicerade Landskronamördarens (alltså den 23-årige libanesen) identitet eller bild fick Ken som svar att det fanns en hotbild mot libanesen.
Jaha, men vad i helvete finns det inte mot 38-åringen då??? Aftonbladet har ju till och med publicerat både för- och efternamnet på honom, så snacka om att Aftonbladet har en stor skuld i om det händer 38-åringen någonting tragiskt!

Är det inte ganska tydligt hur en fascistisk, förljugen, antidemokratisk och svenskfientlig skräpblaska som Aftonbladet jobbar?

OBS! Jag tog nu bara ETT enda exempel, det finns mängder med sådana. Och det gäller inte bara Aftonbladet.

4 kommentarer:

carlotte sa...

oskyldigr tills motsatsen bevisats heter det ju. men det gällerr tydligen inte alla

Anonym sa...

Din raljanta ton gör dina inlägg, trots sina goda poänger, ganska jobbiga att läsa.

Smörblomma sa...

Tack så väldigt mycket för de vänliga orden, men att skriva om politik och invandringsproblem tror jag faktiskt inte att jag har tillräckligt med kunskaper om. Det skulle väl mest bli platt fall, skulle jag tro. Så jag överlåter den saken till dig istället, för du kan det ju!

Angående beskjutningarna i Malmö; till och med här i Finland, i Vasabladet har vi fått läsa om saken, det har fått stora proportioner!

Karpstryparn sa...

Svar till carlotte: Nej, uppenbarligen inte.

Svar till Anonym: Tackar. Jo,, jag vet, mina inlägg brukar bli lite långa.

Svar till Smörblomma: Okej. Angående det där med Vasabladet: Det var som faan!