onsdag 21 juli 2010

Om vilka det är synd om

Så var det dags för en liten film igen då, i den tar jag upp några mycket kända grova brott och jämför dem med varandra.
Jag drar alltså gemensamma nämnare och kopplingar mellan dem.

Vad har t ex den libanes som i april i år slog ihjäl en 78-årig kvinna på en parkeringsplats i Landskrona gemensamt med Adolf Hitler?

Vad har den afrikan som medvetet smittade minderåriga flickor med hiv gemensamt med t ex den irakiske diktatorn Saddam Hussein?

Ja, detta samt en del andra saker, t ex att det enligt det politiskt korrekta etablissemanget är oerhört synd om en grov brottsling beroende på vilken etnicitet som personen har, får ni reda på om ni ser filmen.

Filmen är inspelad den 5:e juli 2010, ett stort tack till MrVarulv på Youtube för hjälpen med den.

För att kunna se filmen så måste ni enkelklicka på den med vänster musknapp, vill ni se den i widescreen så får ni dubbelklicka på den med vänster musknapp efter att ni har enkelklickat på den.



Till sist men inte minst, vill ni få er ett gott skratt om hur stolligt Sverige har blivit? Läs då artikeln på http://politisktinkorrekt.info/2010/07/21/ica-maxi-drar-tillbaka-nazistkalsonger/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+PolitisktInkorrekt+%28Politiskt+Inkorrekt%29 , kolla även om ni kan se några hakkors på bilden.

För jag har inte kunnat se några hakkors på den, och det har ingen annan kunnat göra heller för den delen, ja, utom de som verkligen har gått in för att ge sig faan på att störa sig förstås.

Sverige är fantastiskt, eller hur?

4 kommentarer:

Emma-Lou sa...

Jo, det går att se hakkors på shortsen! Jag stirrade mig först blind på det vita, men det är dom svarta strecken där mönstret delar sig, som hakkorsen uppenbarar sig. Du vet som vissa bilder där många inte kan se att mönstret faktiskt kan föreställa två olika ting.

Ska kika på din video, min dator är bara lite trög. Eller det är nätet som krånglar egentligen.

Ninja sa...

Hoppas du hittar lite svalka i värmen.....

Adara - teckningar, foton, drömmar sa...

Ska ta och läsa den! ;)

Karpstryparn sa...

Svar till Emma-Lou: Okej, men då måste man titta GÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖRNOGA då, och typ 10 gånger innan man ser dem.
Angående videon: Okej.

Svar till Ninja: Jodå.

Svar till Adara: Okej.