måndag 5 juli 2010

Karpstryparn om DO och diskriminering, del 2

Här följer den andra delen i min serie om diskriminering.

I den tar jag upp hur DO (alltså diskrimineringsombudsmannen Katri Linna) ställer sig till att en person från en sexuell minoritet diskriminerar en person från en annan sexuell minoritet (i det här fallet rör det sig om en homosexuell som diskriminerar en transvestit), samt hur DO ställer sig till att en person från en etnisk minoritet diskriminerar en person från en annan etnisk minoritet (i det här fallet rör det sig om en kosovoalban som diskriminerar en irakier i en arbetssituation, det är även religion inblandat i det hela också).

Ett stort tack till MrVarulv på Youtube för hjälpen med denna film.
Filmen är gjord den 2:a juli 2010.

För att kunna se filmen så måste ni enkelklicka på den med vänster musknapp. För att se filmen i större format: Dubbelklicka på den med vänster musknapp direkt efter.Läs även en artikel om de muslimska hatbrotten emot judar, samt om hatbrott emot svenskar, på http://politisktinkorrekt.info/2010/07/05/expo-morkar-om-muslimers-hatbrott-mot-judar/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+PolitisktInkorrekt+%28Politiskt+Inkorrekt%29 .

3 kommentarer:

Smörblomma sa...

Hm ja, detta med diskriminering tycks ju vara något av ett evighetsproblem. Nej, det är ju så mångfasetterat.

Ninja sa...

Om diskriminering tycker jag inte.....

Karpstryparn sa...

Svar till Ninja: Oki doki.

Svar till Smörblomma: Ja, det gastas ju om diskriminering överallt så fort det är någon motgång någonstans, någonting måste man ju kunna tåla också.