måndag 12 juli 2010

Orsakerna till varför Sverige är ledande på våldtäkter i Europa

Vad ska man säga? Att Sverige mer och mer står på utrotningens brant med PK-avskummens goda minne är allmänt känt, men det är ändå sällan som man får reda på sådana absurdheter som står i artikeln på http://frianyheter.wordpress.com/2010/07/12/kriminell-kunde-ej-utvisas-slapps-ut-pa-gatan/ .

Och vaddå "kan inte utvisas"? Har man som utlänning begått ett brott, oavsett vilket det än är, i Sverige, ja, då ska man utvisas.

Så säger i alla fall lagen, därför är det intressant att de människor som representerar lag och ordning i Sverige titt som tätt bryter emot den.

Men visst, snart är det väl inte ett brott att begå våldtäkter i Sverige heller då, i alla fall inte om man kommer ifrån något land där landets kultur och seder är kvinnofientliga.

Jag syftar nämligen på muslimska länder, jag menar, Sverige är ju inte det land i Europa som är ledande på våldtäkter utan orsak.

För förklaringarna och orsakerna till detta är nämligen följande tre saker: Muslimer, politisk korrekthet och islam.
Det är nämligen alldeles uppenbart att det är så, om man ser på vad som händer och sker i Sverige.

Men det klart, för att man ska kunna göra det så måste man ju öppna ögonen förstås, till att börja med måste man först och främst komma ut ur "garderoben".

Läs mer om Sveriges 1:a plats i våldtäktsstatistiken på t ex http://www.alltforforaldrar.se/forumarchive/forums/viewArticles/1021/5665344 , http://www.svd.se/nyheter/inrikes/flest-valdtakter-i-sverige_2803683.svd och http://uppriktigheten.blogspot.com/2009/04/flest-valdtakter-i-sverige-i-eu.html .

Och angående politisk korrekthet förresten, läs artikeln på http://www.allahuakbar.se/wordpress/2010/05/01/maj-grandmo-om-sverige-och-yttrandefriheten/ .

Jag rekomenderar den blogg som artikeln finns på, den bloggen är mycket slagkraftig.

3 kommentarer:

Anonym sa...

godmorgon
antagligen har du rätt i allra de flesta fallen

Anniepie sa...

Japp, jordgubbar är smaskens! :D Intressant inlägg, Vi i sverige har ganska lätta straff när man har begått ett brott tycker jag, man kan mörda eller våldta någon och bli fri ganska lätt bara man nekar och man undrar vad man ska göra för att inte dömmas som psykiskt sjuk, tycker alla är det och visst då är det ju synd om dem. Men men, kanske inte riktigt handlade om det du skrev om nu! :P hehe Ha en bra dag och det jag skrev nu kom bara upp sådär, kanske har fel för är inte så insatt igentligen! ;)

Smörblomma sa...

Utan tvekan borde man utvisas ifall man har begått ett sådant brott.

Lagen tycks verkligen vara tvetydig i vissa fall ;)