fredag 12 februari 2010

Vi är de farliga, inte djuren

Inlägget om vänsterextremt pack får vänta, för idag stod det på SVT text-tv en artikel som verkligen fick mig undra över hur många människor resoner.

Så här löd artikeln:

Björn mest skrämmande i skogen

En attitydundersökning som Sveriges Lantbruksuniversitet låtit göra visar att nästan varann svensk mellan 16 och 85 år är rädda för att möta en björn.

På andra plats kommer vildsvin och trea på listan över skogens mest skrämmande djur hamnar vargen. Vildsvinsskräcken ökar mest. 1980 var en procent rädda, idag är 30 procent rädda för den växande grisstammen.

Drygt 15 000 personer har besvarat enkäten. När motsvarande undersökning gjordes 1980 var älgar de vilddjur som upplevde som läskigast.

Mer om det hela finns att läsa på t ex http://svt.se/2.22620/1.1886106/bjornen_mest_skrammande_i_skogen och http://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/sveriges_lantbruksuniversitet__slu/pressrelease/view/svenskarna-aer-mest-raedda-foer-bjoern-371802 .

Det här var det absolut löjligaste som jag har läst på länge!

Är älgar för övrigt vilddjur? Nej, de är vilda däremot.
Och angående läskigast så kan jag väl i och för sig förstå den människa som någon gång har fått en älgkrona i arslet, alltså blivit stångad med full kraft utav en rasande älgtjur, om han eller hon tycker så.

Angående själva undersökningens resultat så är tydligen de människor som har besvarat enkäten minst sagt sjuka i huvudet, eller rättare sagt, de riktar farligheten åt helt fel håll.

För om det är några som vi människor borde vara rädda för så är det andra människor och varandra.

Varför? Jo, därför att vi är de enda varelser som gör saker emot varandra som inga andra varelser gör.

Vi människor är de farligaste varelserna på hela jorden, många av oss är också onda t ex vänsterextremister, våldtäktsmän ifrån t ex muslimska och afrikanska länder, kommunister och många politiskt korrekta.

Därför borde människan utrotas, vi kommer också enligt alla vetenskapliga fakta att dö ut.
Eller också kommer vi att utvecklas till någonting annat, evolutionen pågår ju ständigt.

Men helt klart är att människan som art en gång kommer att upphöra att existera. Och detta beror enbart på oss själva.

Till er som förresten vill läsa ett inlägg om, enligt Säpo, integrationsminister Nyamko Sabuni och andras uppfattning, muslimers hot emot Sverige: Håll utkik efter det på http://www.karpstryparn.wordpress.com/ , det är tänkt att det ska komma där senare ikväll. Jag har ju faktiskt inte skrivit ett inlägg i den bloggen på 2 veckor, så det är verkligen dags för det nu.

Inlägget kommer att heta "Islam - den absoluta vålds- och pedofilreligionen". I det kommer jag även att dra in AFA-svins försök till grov misshandel av nationaldemokrater som skedde igår utanför en skola där Nationaldemokraterna gjorde reklam för sin politik, samt ta upp lite skillnader mellan t ex buddism och islam.

Väl mött där, förhoppningsvis senare ikväll.

2 kommentarer:

charlotte sa...

ja o det blir nog ingen större förlust för världen tyvärr att människosläktet upphör..

Karpstryparn sa...

Svar till charlotte: Precis, vi måste dö ut om vår jord ska kunna leva vidare.