onsdag 3 februari 2010

De flesta politiska brottslingar hör till vänsterblocket

Att det finns brottslingar i och till alla partier vet vi ju alla, det visar sig ju också titt som tätt att det är så.

Det lustiga är dock att det är i just vänsterblocket, alltså Socialdemokraterna, Vänsterpartiet och Miljöpartiet, som det verkar finnas mest av sådana. Vad detta kan bero på kan man ju mest bara spekulera i, men någonting måste det ju bero på i alla fall.

En långsökt gissning är att det kan ha att göra med att både Socialdemokraterna och Vänsterpartiet alltid har haft kopplingar till nazismen.....men å andra sidan har de borgeliga partierna också alltid haft det.

De enda partierna som inte har kopplingar till nazismen är faktiskt Kristdemokrakterna och Miljöpartiet, orsaken till det är att de inte har funnits tillräckligt länge för att kunna ha det.

Nu kanske någon tänker följande: -Så resonerar en äkta borgare!
I så fall undrar jag om den personen lider utav kraftig brist på läsförståelse, med tanke på hur han eller hon måste ha läst mitt inlägg.

Den eller de som tror att jag är det har fullständigt fel, jag är inte borgare och har aldrig varit det heller.
Däremot gillar jag inte den politik som de står för, men å andra sidan är ju inte vänsterblocket bättre de heller.

Vänsterblocket ja, detta lustiga block som kryllar utav brottslingar. Vänsterpartiet är ju ett bra exempel på det, och naturligtvis också Socialdemokraterna.

Miljöpartiet är inte så dåliga de heller, en artikel från i går som stod i bl a NWT (Nya Wermlandstidningen), VF (Värmlands Folkblad) och som även stod på svt.se bekräftar detta.

Artikeln finns på t ex http://www.nwt.se/karlstad/article652378.ece , http://www.vf.se/Nyheter/Varmland/Avsatt-kassor-vagrar-aterlamna-dator-100202.aspxom och http://svt.se/2.33874/1.1871826/kassoren_polisanmald?lid=senasteNytt_1851497&lpos=rubrik_1871826 .

Det hela rör sig om Miljöpartiets förre kassör i Värmland, hon vägrar nämligen att lämna tillbaka den dator som deras bokföring finns på. Därför har hon blivit polisanmäld av sitt parti, någon annan väg fanns uppenbarligen inte att gå.

Ändå hade hon fått många chanser, varför hon vägrar lämna tillbaka bokföringen vägrar hon att svara på.

Jojo, bokföringsbrott är allvarliga saker det, för man kan ju lugnt säga att det är frågan om bokföringsbrott när den skyldige vägrar lämna tillbaka bokföringen.

Och jojo, det finns gott om brottslingar inom vänstern.

Men å andra sidan finns det brottslingar i och till alla partier.

4 kommentarer:

annsan_s sa...

Har jag missat nåt. Vad ska jag skriva om invandringen då?

charlotte sa...

ja de föregår ju inte med gott exempel precís. mer vill ha mest. men till skillnad mot sd? så rör det sig oftast om ekonomisk brottslighet. är inte speciellt insatt i frågan därav frågetecknet

Karpstryparn sa...

Svar till charlotte: Nej, men å andra sidan är det inget nytt att riksdagspartierna inte föregår med gott exempel.
Det är lugnt,, man kan inte vara insatt i allt, men det är SD som du menar.
Det intressanta är dock att om det skulle göras en genomgående granskning av varenda riksdagsparti när det gäller hur många av deras medlemmar som begår grova brott som t ex misshandel så skulle man garanterat hitta lika många i varje parti som man påstår sig ha hittat hos SD.
Men det klart, politiskt korrekta får ju bara smutskasta sådana människor eller partier som tar upp sanningen, inga andra.
Förresten så ska jag i kväll skriva ett inlägg om TV4:s och Kanal 5:s syn på demokrati, de kom nämligen igår med det absurda påståendet att SD lyckades manipulera en mätning som de gjorde.
Det är bara det att det är totalt omöjligt att kunna göra en sådan sak. Som sagt, skriver om det i kväll.

Karpstryparn sa...

Svar till annsan_s: Skriv vad du vill om invandringen och invandringspolitiken, t ex ta upp deras nackdelar, öppna ditt hjärta. Du gillar ju när jag skriver om invandringen och invandringspolitiken.