onsdag 2 oktober 2019

"Ekonomen" Sandro Scocco tycker att invandringsbrottsligheten måste bli högre och mer omfattande

Om 10 år kommer den ekonomiska krisen i Sverige att vara mycket värre än vad den är idag (precis som om det inte räcker med hur det är idag).
Men det tror sig "ekonomen" Sandro Scocco ha lösningen på, enligt honom kommer invandringen att rädda Sverige om man ökar den ännu mer än vad den är nu:


Hur han har kommit fram till detta talar han dock ganska tyst om, för om det verkligen vore sant det han säger så skulle det ju inte vara några som helst problem med att föra fram sakliga argument för det.
Istället låter han de osakliga "argumenten" få fritt spelrum när det gäller att försöka bevisa att det han säger är sant.
Vad han struntar i är dock att allting inte bara är positivt, t ex nämner han ingenting om att invandringsbrottsligheten i form av t ex mord, våldtäkter, rån, dödsmisshandel, grov misshandel, mordförsök, osv bara ökar och ökar.
Och handen på hjärtat, vad är bäst? Att lösa problemen genom att ösa in ännu mer problem, eller att börja titta på vad som är orsaken till den höga arbetslösheten? 
Jag menar, det är ju ingen hemlighet att de flesta ungdomar som går ur högstadiet har så dåliga betyg att de inte kommer ingymnasiet.
För det är där man måste börja, inte att ösa in mängder med människor från andra länder vilka man inte har plats för och vilka de flesta av dem inte tillför Sverige ett endaste dugg...förutom mängder med problem och nackdelar då förstås.
Kortsiktiga lösningar är helt enkelt inte bra i längden, detta oavsett vad makthavarna säger och vilka "experter" som t ex Sandro Scocco de använder sig av i sina desperata försök att övertyga folk.
Istället spelar sådana personer som han oss nationella oss rakt i händerna, vi får helt enkelt bara vatten på våra kvarnar.

Och förresten, vilket parti är Scocco med i? Vilken partiledare gillar han bäst?
För det kan väl inte vara så att...:


Nej, skämt och sido, nu ska jag inte vara elak. Jämförelsen med Stefan Löfven är ju "ett gäng slag under bältet".
Men ändå. Det är ju väldigt lätt att tro att Sandro Scocco har en sak till gemensamt med Löfven, nämligen denna:


End of story, I rest my case.

Relaterat:

Sandro Scocco: Sverige behöver fler invandrare i framtiden

Inga kommentarer: