tisdag 22 oktober 2019

Efter politiken: Mona Sahlin jobbar som latrintömmare

Det finns ett uttryck som heter "What goes around comes around". Ett annat uttryck heter "Skit ska skit ha". Men båda två har samma innebörd, man får vad man förtjänar.
På tal om sådant så kommer jag att tänka på Mona Sahlin:


Sedan hon lämnade politiken jobbar hon numera som bland annat städare på hotell Hulingen i Hultsfred, ett hotell som hennes dotter driver.
För några år sedan så jobbade Mona Sahlin även som nationell samordnare mot våldsbejakande extremism, men efter att ha fått sparken från det på grund av att inte ha skött sitt jobb så satsade hon tydligen mer på hotelljobbet istället.
Som städare ingår det i Sahlins jobb att inte bara städa hotellrum, utan förmodligen också att städa dess toaletter (eftersom det finns toaletter på hotellrum så är de ju en del av dem).
Och alla vet väl hur en toalett kan se ut när någon har magsjuka, det är ingen vacker syn precis utan stinker och luktar värre än den värsta gödselstack.
Bakterier a la' bang helt enkelt!

Nu menar jag inte att varenda gäst på detta hotell har magsjuka så det sprutar ur dem både fram och bak, men ni förstår säkert hur jag menar.
Och med tanke på hur mycket skit som Mona Sahlin ställde till med under sin tid inom politiken så hoppas jag att hon ser mycket skit på hotell Hulingen, både i och utanför toaletterna.
Skit ska skit ha!

Inga kommentarer: