tisdag 5 november 2019

Nigel Farage totalsågar Brexit-avtal - ger premiärminister Boris Johnson ett gäng "kängor"

Hyckleriet med att EU ska låta Storbritannien lämna EU fortsätter, och en efter en av de som har påstått sig stå fast vid att landet ska lämna EU faller snabbare än käglor på en bowlingbana i takt med att bowlingkloten oupphörligt rullar vidare snabbare än den snabbaste snöboll.
Nu har även premiärminister Boris Johnson, som tidigare gjort sig känd som en hård EU.motståndare av rang, sollat sig till dessa. I sitt valmanifest har nu denne helt släppt hotet om ett Brexit utan avtal med EU.

Detta accepterar dock inte partiledaren för Brexit-partiet, nämligen Nigel Farage:


Istället är hans dom mot Johnsons slapphänta kovändning stenhård, Farage totalsågar den och menar bl a att om premiärministern vinner valet på det här så kommer Storbritannien aldrig att bli fria från EU:s regler.
Men Farage säger också följande:

-Det finns endast ett parti som erbjuder ett Brexit, och det är Brexit-partiet. Det som Boris erbjuder är en "remainers" Brexit. Vi kommer att vara bundna till EU i åratal och ha massiva pågående finansiella plikter. Det är inte Brexit. Det är därför jag ber honom att slänga avtalet med EU och verka för ett verkligt Brexit.

Så talar en sann EU-motståndare!

Inga kommentarer: