tisdag 12 november 2019

Den patetiska "antirasismen" har inga gränser - nu är det staden Bidefords tur

Den lilla staden Bideford i Storbritannien brukar kallas för "Little white town" (översatt: Den lilla vita staden), detta på grund av att väldigt många hus i den är vitmålade sedan mer än 150 år tillbaka.
Men detta får den inte kallas för längre, enligt Dermot McGeough (som är politiker för det konservativa partiet) är smeknamnet väldigt "rasistiskt" och han har därför lämnat in en motion i vilken han kräver att det ska ändras.

Nu vet jag inte vad ni läsare tycker, men själv kan i alla fall inte jag se någonting rasistiskt med den söta lilla staden "Little white town":


Hade det här hänt i Sverige med all sin vidriga "antirasistiska" PK-ism så hade väl ingen blivit förvånad, men nu är det alltså inte Sverige som det är frågan om denna gång.
Och angående Dermot McGeough: Undrar om han gillar mjukglass förresten, eller någon annan vit glass? Nej, visst sjutton, de är ju rasistiska och får väl inte finnas de heller i hans ögon.
Men det är lugnt, McGeough, lägg dem bara på ditt köksbord och låt dem ligga där orörda en liten stund...såvida du inte bor i en frysbox förstås.

Relaterat:

Little White Town: Thousands campaign to keep town's tagline amid 'ridiculous' racism row

Inga kommentarer: