fredag 6 december 2019

Vänsterpartiet fullföljer misstroendeförklaring - regeringen kan tvingas avgå:

Under torsdagen meddelade Vänsterpartiets partiledare Jonas Sjöstedt att han och hans vänsterparti kommer att fullfölja sitt hot om att lämna in en misstroendeförklaring mot regeringens arbetsmarknadsminister Eva Nordmark, i november gav nämligen Vänsterpartiet regeringen två veckor på sig att svara på deras krav angående Arbetsförmedlingen.
Men regeringen har inte svarat på det, och idag gick därför tidsfristen ut:


Alltså vinkar nu Sjöstedt Bye bye till regeringen med alla dess stolligheter och andra vansinniga motsägelsefullheter som är tvärt emot hur en socialdemokratisk regeringen ska tycka, tänka, och agera.

Fast gör han egentligen det? Nja, vinka är väl kanske lite fel uttryck, helt klart är däremot att detta är en klar och tydlig markering ifrån honom och Vänsterpartiet att det som regeringen håller på med när det gäller Arbetsförmedlingen inte är förenat med vänsterpolitik. För det är det ju faktiskt inte.
Men kaoset speglar sig inte bara inom Arbetsförmedlingen, utan också hela Sverige.
Regeringen har fullständigt tappat fotfästet och gått tvärtemot allt som är förenligt med arbetarvänlig politik igen, de struntar fullständigt i vanligt folk utan går på som självaste Djävulen själv.
Men till skillnad från socialdemokratin och dess företrädare så är Djävulen ingen galen psykopat eller liknande. Det enda som han har gemensamt med socialdemokratin är den röda färgen, därefter upphör alla likheter.
För Djävulen är vettig, smart, och människovänlig, medans socialdemokratin är fet, ful, dum, och människofientlig.
Undrar om Stefan Löfven har blivit religiös än förresten? Eller har Morgan Johansson blivit det tro?
Det heter ju att "När Fan läser Bibeln blir han religiös".
Fast religiös kan väl ingen bli.
Eller?

Inga kommentarer: