torsdag 25 januari 2018

"Flyktingbarnet" slipper utvisning och andra straff - våldtäkten var inte "tillräckligt grov"

Det svenska rättssystemet har blivit ett enda stort skämt, ingenting är som det ska vara. Många domar är rent utsagt patetiska och motsvarar aldrig straffet på det brott som skett.
Detta märks särskilt tydligt när "flyktingar" av olika slag begår brott, då helt plötsligt är det silkesvantarna på från domstolsväsendet och i de ytterst få fall där brottslingen döms är straffet så ynkligt att det i princip inte är något straff (om det ens kommer så långt som till domstolen). Istället framkallar sådana "straff" bara skrattanfall, de låga "straffen" uppmuntrar istället till att fler brott kan begås vilket de också gör.
Ta bara t ex det afghanska "flyktingbarn" som våldtog en 13-årig flicka i skogen (bilden på "flyktingbarnet" här nedanför är från Polisen/Uppsala och finns på Fria Tiders artikel om brottet):


Flickan mådde så dåligt efter våldtäkten att hon försökte ta sitt liv genom att svälja sömntabletter, våldtäktsmannen hånlog också under hela våldtäkten precis som om han visste att han inte skulle få något straff.
För det fick han nämligen inte, istället slipper han både utvisning och annat som t ex ett rejält straff. Domstolen "dömer" honom visserligen, men "straffet" blir bara fyra månaders ungdomsvård.
Han har också enligt Migrationsverket ljugit om sin ålder, ändå väljer Uppsala tingsrätt att döma honom som minderårig för barnvåldtäkten trots att han är straffmyndig. Han får därför stanna i Sverige.
Man kan lugnt säga att "flyktingbarnet" kammat hem storvinsten, han slipper ju straff på alla punkter och kan därför skratta både Sverige och det svenska rättssystemet rakt i ansiktet.
Vad signalerar sådana här "straff"? Jo, att "flyktingar" kan begå brott och komma undan med det, brotten får ju nästan aldrig någon riktig påföljd.
Och i de ytterst få fall de får det så är det i alla fall sällsynt.

Och så heter det enligt den svenska lagen att våldtäkt och andra grova brott är grova, och därför ska bestraffas därefter.
Men om det nu är så, varför sker det då nästan aldrig? Ta bara det här med utvisningar t ex, de blir ju bara färre och färre oavsett vilka grova brott det är frågan om.
Istället uppmuntrar de låga "straffen" (om det ens blir något straff) bara till mer och fler grova brott.
Det är inte konstigt att "flyktingar" och andra invandrare från vissa delar av världen dagligen gapskrattar åt Sverige!

Inga kommentarer: