onsdag 17 januari 2018

Angående H&M-skandalen: Mängder med hat och hets emot pojkens mamma för att hon inte tycker att H&M-annonsen är rasistisk

Ända sedan början av förra veckan då H&M marknadsförde en huvtröja med trycket "Coolest monkey in the jungle" (som efter det är indragen) har hetsen och rasistanklagelserna mot butikskedjan varit enorm, folk i Sydafrika har slagit sönder H&M:s butiker där och vänsteraktivister världen över har propagerat för att butikskedjan ska stoppas överallt på hela jorden.
Men varför all denna vansinniga hysteri då? Jo, därför att en svart pojke har stått modell för H&M med denna tröja på sig .

Pojkens mamma Terry Mango (som också är svart, i hennes fall negress) tycker dock att hysterin kring tröjan och hennes son är väldigt fjantig, vilket hon också har gjort klart för omvärlden.
På grund av att hon tycker så har hon utsatts för mycket grova påhopp, hat och hets från den "antirasistiska" rörelsen, vilket nu har resulterat i att hon och hennes familj har tvingats flytta från Stockholm på grund av säkerhetsskäl .
Vad är det som den "antirasistiska" rörelsen inte fattar? Är det någon som borde tycka att H&M-annonsen var rasistisk så är det ju Terry Mango. Men det gör hon inte, i annat fall hade hon ju inte låtit hennes son stå modell för huvtröjan med texten ifråga på.
Men det här säger ju återigen allt om den antirasistiska rörelsen, större delen av den består av trångsynta, inskränkta och IQ-befriade idioter som inte skulle veta vad rasism är om de så finge den uppkörd i sina stjärthål!
Dessutom är det inte första gången som Terry Mangos son har stått modell för hundratals olika outfits, och det är nog knappast den sista heller.
Och när vi ändå är inne på det: Varför har så himla många människor blivit förbannade över just denna huvtröja, men inte den här?:


Tittar man på texten på T-shirten så är det ju ett solklart fall av nazism, i kombination med tröjans vita färg menar ju tillverkaren att svarta människor är mindre värda än vita eftersom en majoritet av tröjan är alldeles vit!
Lägg därtill pojkens hudfärg också, och vi har även ett solklart fall av rasism.
Tröjan kränker ju den lille pojken, usch och fy så hemskt!

Skämt åsido, ni förstår nog hur jag menar. För kan den "antirasistiska" rörelsen se rasism i det ena som inte finns någon rasism i så kan de ju se det i det andra som det inte finns någon rasism i också.
Och så menar "antirasister" att de är seriösa människor när det gäller bekämpandet av rasism.
Jo, men visst. Och att Dalslands landskapsfågel, alltså korpen, är en rasistisk fågel på grund av sin svarta färg är ju sant det med....
Eller uttryckt på ett annat sätt: Med sådana "antirasister" behöver den antirasistiska rörelsen inga fiender!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Bevisar ju bara att dom så kallade antirasisterna tappat det helt. Denna jävla hudfärgsfixering och identitetspolitik kommer bli deras fall.
Så bra då för oss nationella och patrioter som därmed framstår som dom sunda i samhället.
mvh Herr Nationell

Karpstryparn sa...

Svar till Herr Nationell: Ja, som jag skrev så behöver den antirasistiska rörelsen inga fiender eftersom det uppenbarligen kryllar av idioter i den.
Ja, vi är ju sunda om man jämför med dem, även om det tyvärr finns en och annan idiot bland oss också.