onsdag 10 januari 2018

Om 75-årskravet: Ulf "Lill-Reinfeldt" Kristersson vill ha massdöd på samtliga av Sveriges arbetsplatser

Att Fredrik Reinfeldt, alltså en av Moderaternas förra partiledare, har en genomrutten inställning till vanliga människor är ju allmänt känt. Denna inställning delas också av Moderaternas nye partiledare Ulf Kristoffersson:


Jag syftar bl a på hans krav på att människor ska jobba tills de är hela 75 år, han vill bokstavligt talat att folk ska på sina jobb.
Eller uttryckt på ett annat sätt: Liksom Fredrik Reinfeldt vill Ulf Kristersson ha massdöd på Sveriges arbetsplatser.
Inte ens på Gösta Bohmans eller Ulf Adelsohns tid hade Moderaterna denna inställning. Så det är ju lätt för Ulf Kristersson att le för fulla segel, han vet ju att han själv inte drabbas av sitt och Reinfeldts vidriga och människofientliga krav. En av orsakerna till att både Reinfeldt och Kristersson vill höja pensionsåldern till 75 år är att det ska kompensera kostnaderna för den höga invandringen och de stora flyktingströmmarna.
Det absurda är dock att regeringen med diktatorn Stefan Löfven i spetsen också tycker att pensionsåldern ska höjas, även om man inte vill ha lika högt som Kristersson vill.
Visst, både Kristersson och Löfven är ju diktatorer, men den ena är värre än den andra.
Men det är ingen större skillnad på det borgeliga blocket och vänsterblocket nu för tiden, ta bara Socialdemokraterna som är en vänstervariant på Moderaterna medans Moderaterna är en borgelig variant på Socialdemokraterna.
Detta syns också på resten av de båda blocken. Det enda partiet av 7-klövernpartierna som skiljer sig från de andra är faktiskt Vänsterpartiet, de har alla chanser i världen att få sig själva att framstå som det riktiga arbetarpartiet nu när Socialdemokraterna sedan ett antal år tillbaka har svikit arbetarrörelsen och inte heller är något arbetarparti längre.
Men istället är Vänsterpartiet alldeles för extrema, de är för mycket åt det andra hållet helt enkelt.
Och så har vi Miljöpartiet då, som är ännu mer extrema än vad Vänsterpartiet är (Miljöpartiet har förresten gett idiotin ett nytt ansikte).

På tal om Vänsterpartiet förresten så lämnar nu Lars Ohly sitt parti i "protest" , (han gillade väl inte att bli uthängd av #MeToo-rörelsen för sexövergrepp och att han efter detta var bannad från samtliga av Vänsterpartiets möten), en extremist mindre i Vänsterpartiet alltså.

Men åter tillbaka till Ulf Kristersson.
Inte nog med att han har en hånfull, vidrig och genomrutten inställning till vanliga människor, han är också som en tjatig papegoja emot Sverigedemokraterna.
Eller vad sägs om följande från honom?:

-Jag kommer aldrig att varesig samarbeta, samtala, samverka eller samregera med SD!

Visst, det här "hackandet" (likt för många hack i en trasig LP-skiva) har man ju hört förut, från andra då, men det vore inga fel om de som hackar på SD kunde ha lite variation.
Eller är det för mycket begärt det?
Och så har vi den invandringskritiska podden Ingrid & Conrad, där alla som är kritiska till Sverigedemokraterna oavsett vad orsakerna till det är döms ut av de båda programledarna som idioter och annat löjligt (även folk som kritiserar föreningen Det fria Sverige döms ut som idioter osv av Ingrid Carlqvist och "Conrad").
Inte ens i podden Verkpodden (som är före detta Radio Realism och som står Sverigedemokraterna mycket nära) uttrycker man sig på det viset om folk som är kritiska till SD.
Och ändå är Verkpodden en sämre podd än vad Ingrid & Conrad är.
Jag tycker det säger ganska mycket det.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det är väl onödigt att kritisera SD när Sverige befinner sig i en akut invandringskris som hotar vårt lands framtid och existens.
Håller helt med Ingrid och Conrad i detta.

Karpstryparn sa...

Svar till Anonym: Så du tycker att kalla folk för idioter är bra argumentationsteknik då? Ingrid & Conrad har blivit väldigt lika den extrema antirasistiska rörelsen tyvärr, I&C klarar ju inte ens av kritik som riktas mot dem.
Ingrid & Conrad var bra när de började, men sedan gick det åt ett helt annat håll.
Båda programledarna har blivit översittaraktiga, stora i käften, otrevliga m.m, de tål ingen som helst kritik osv. De och Verpodden är de sämsta svenska poddarna på den invandringskritiska sidan, och ändå är Verkpodden mer respektabel än vad I&C är. I&C är skadlig för den invandringskritiska rörelsen, det är tragiskt hur podden har utvecklats (eller rättare sagt bakåtvecklats).
För det första halvåret av poddens existens var Ingrid & Conrad faktiskt bra. Visst, ibland har de intressanta gäster och många gånger intressanta ämnen, men det räcker inte.
Är inte programledarna bra så spelar det ingen roll vilka ämnen eller vilka gäster podden har med.

Anonym sa...

Jag håller med lite där Karpstryparn. Det är också en av anledningarna till att jag börjat lyssna allt mer på Podcast Nationella. För mig är det den trevliga podden som har ett vänligt tilltal.
Gillade avsnittet med den nya tjejen men även med gäster som Max och Nina Drakfors.

Karpstryparn sa...

Svar till Anonym: Jo, vi försöker att undvika glåpord och liknande i podden, vi tycker sådant bara är onödigt. Dessutom är det inte seriöst att köra med sådant i en podd, jag och Max tycker i alla fall inte det och därför gör vi det inte.
Angående avsnittet med Bella: Tackar, vi har fått ganska många positiva reaktioner på det, så det är ju kul att få en till.

Mvh
//Karpis