fredag 31 mars 2017

Alice Bah Kuhnke = Mona Sahlin 2 - får sparken från sin post på grund av extrem inkompetens

Att vanligt folk och andra sedan demokratiminister Alice Bah Kuhnkes extremt okunniga och kraftigt inkompetenta uttalanden om IS-terrorister som t ex att "de har avradikaliserats" och "åtgärder för terrorresenärer har lyckats" har reagerat kraftfullt mot henne efter det var tydligen bara början. 
För nu har nämligen dessa reaktioner, bl a från politiskt håll, resulterat i att hon fått sparken som samordnare mot våldsbejakande extremism .
Om hon är så värst glad över detta kan ju diskuteras, så det är väl inte så konstigt att hon ser lite "svävande" (eller fundersam ut, om man så vill) ut på denna bild:


Att hon inte har förstått det allvarliga i sina klavertramp är mycket märkligt fast ändå inte, man kan ju faktiskt jämföra henne med Mona Sahlin. Båda två är uppenbarligen totalt oförstående till all kritik emot dem.
Men inte ens Mona Sahlin skulle väl göra bort sig så kopiöst som Alice Bah Kuhnke har gjort, istället gjorde Mona Sahlin ingenting under sin korta tid som samordnare mot våldsbejakande extremism.
Så trots att Alice Bah Kuhnke satt kortare tid på denna post så lyckades hon ändå åstadkomma mycket mer, i alla fall i den mening att hon gjorde saker som gjorde att hon gjorde bort sig ännu mer.
Mona Sahlin uträttade dock inte ett pip under sin tid på den posten, och ändå gjorde hon bort sig.
Slutsatsen blir alltså följande: Båda två gjorde bort sig hela tiden och visade tydligt enorm brist på kompetens (ingen av dem har ju inte kompetens förresten).
Deras inkompetens är det däremot inget fel på.
Alltså såg den eller de som utsett dem båda två från fel håll.
Så frågan är väl vem/vilka som är mest inkompetent/inkompetenta? Den eller de som utsåg dem, eller Alice Bah Kuhnke och Mona Sahlin?
Ja, det går väl på ett ut det.

Relaterat:


Inga kommentarer: