torsdag 17 november 2016

Front National i Frankrike öppnar för samarbete med Trump och Putin

Efter att Donald Trump förra veckan blev USA:s president så är det många som vill samarbeta med honom, inte bara Vladimir Putin alltså.
Den senaste i raden som vill ha ett samarbete med Trump är Marine Le Pen , ledare för det franska nationalistpartiet Front National. Hon vill även ha ett samarbete med både Trump och Putin om hon blir vald till Frankrikes president nästa år, som bekant så ställer hon ju upp som kandidat för den posten i det franska presidentvalet.

Bild på Marine Le Pen (hämtad från en artikel om henne på Nordfront.se):


Hon menar att det skulle vara positivt för världsfreden om Frankrike, Ryssland och USA kunde samarbeta.
Och visst vore det det, att samarbeta är ju bättre än att inte vilja ha någonting med varandra att göra, i alla fall om man vill bevara ha världsfreden.
Men inte bara när det gäller sådant, även i andra sammanhang vinner ju dessa tre länder på ett samarbete. T ex visar man handlingskraftighet och att man faktiskt vill göra någonting bra.

Men det här med att göra någonting bra för människor är ju någonting som varken Stefan Löfven eller alla andra antidemokrater i det svenska politiskt korrekta etablissemanget har hört talas om, och om de mot all förmodan skulle ha gjort det så är det i alla fall väldigt sällsynt.
För det enda som de dag ut och dag in ägnar sig åt är att ställa människor mot människor och förgöra det demokratiska samhället, i alla fall i Sverige och i alla fall den lilla fjuttiga "puttebit" som är kvar av demokratin. Och detta oavsett vad Löfven och andra antidemokratiska PK-iter påstår.
I annat fall hade ju Sverige varit ett bra land.

Och angående Marine Le Pens önskan om ett samarbete mellan Frankrike, Ryssland och USA: En annan artikel om det hittar ni här .

Inga kommentarer: