tisdag 1 november 2016

FBI-utredningen mot Hillary Clinton återupptagen - hon kan nu definitivt förlora valet

Precis när Hillary Clinton trodde sig kunna andas ut någorlunda så kommer då en jättebomb av sällan skådad storlek som definitivt kan avgöra årets amerikanska presidentval till stor nackdel för henne.
Jag pratar naturligtvis om att FBI-utredningen mot henne sedan i helgen blivit återupptagen , detta på grund av bl a hennes medarbetare Anthony Weiners många sexmail till en 15-årig flicka som avslöjades förra månaden.
Som "grädde på moset" kommer FBI nu också att utreda Hillary Clintons stiftelse, detta  på grund av tydliga misstankar om korruption och misstänkta intressekonflikter .

Och allt detta med nu bara en vecka kvar till det sista valdygnet, alltså den 8:e november då det definitivt avgörs vem som blir USA:s president.

Så vem blir det? Donald Trump eller Hillary Clinton?
För Hillary hade nog knappast kunna drömma mardrömmar i ens sin allra värsta fantasi om att någonting sånt här skulle kunna drabba henne så pass nära "in på knutarna" till den 8:e november.
Allt detta har nämligen gjort att hon blivit mer impopulärare än någonsin, det har till och med blivit så att mängder av de väljare som röstat på henne på grund av allt detta nu istället röstar på Donald Trump.
Han behöver ju i princip bara luta sig tillbaka med armarna i kors och se på när Hillary förgör sina chanser att bli USA:s president detta år.
För Donald Trump har nu i och med allt det här definitivt alla chanser och alla möjligheter som över huvudtaget finns att bli USA:s president.

Men oavsett vilken sida man håller på, varesig det är Hillary Clinton eller Donald Trump, så kommer det att bli väldigt spännande under detta års slutliga amerikanska presidentvalsdygn den 8:e november nästa vecka.
Fast frågan är väl om det blir så värst spännande, jag är ju knappast ensam om att tro att Trump kommer att kamma hem det här.
En sak är i alla fall säker, nämligen följande: Jag kommer att vara vaken hela den natten och följa slutklämmen på årets amerikanska presidentval "all the way in".
Kommer ni att göra detsamma?

Bild på Hillary Clinton: 

Inga kommentarer: