tisdag 20 september 2016

Mexiko vill bygga mur mot Guatemala - var är rasistanklagelserna?

Som ett resultat av den illegala invandring som flödar över Mexikos gräns från Guatemala och Belize vill nu Mexiko bygga en mur där, detta för att stoppa detta problem .
Men om detta är det knäpptyst i både amerikansk och svensk PK-media.
Var är alla rasistanklagelser emot Mexiko från politiskt korrekt håll? När Donald Trump (som ju är den ena av USA:s två presidentkandidater), ville bygga en mur emot Mexiko för att stoppa illegal invandring därifrån till USA blev det ett himla liv, både svensk och amerikansk politiskt korrekt media anklagade ju Trump för att vara rasist och också Mexikos president stämde upp i dessa anklagelser.
Men nu när Mexiko själv vill bygga en mur av samma orsak emot två andra länder för att stoppa sådan invandring därifrån är det alltså helt tyst.

Vad beror tystnaden på?
Eller är det så att många mexikaners krav på stopp på illegal invandring från dessa båda länder inte passar in i amerikansk och svensk politiskt korrekt medias uppfattning om hur icke-vita människor ska tycka och tänka?
Som vanligt blir alltså vissa typer av s k "demokratiska" medier knäpptysta när de upptäcker att deras världsbild inte stämmer överens med hur verkligheten ser ut, istället för att ständigt anklaga människor som lever i verkligheten för att sluta se allting i svart och vitt borde de ju själva inte se allt i dessa båda färger.
Med andra ord: Dessa medier borde börja anamma uttrycket "sopa rent framför egen dörr", gjorde de det så skulle de kanske inte göra bort sig lika ofta och därmed inte framstå lika ofta som de enorma hycklare och lögnare som de faktiskt är!

Bild från Fria Tiders artikel på en gränsmur mellan USA och Mexiko, samt gränsen mot Guatemala:


Inga kommentarer: