onsdag 7 september 2016

Kalmars kommun har tappat hjärnan fullständigt - bygger villaområde för enbart "flyktingar"

Det absurda mjäkandet och "bräkandet" för "flyktingar" och andra invandrare i Sverige fortsätter, det finns uppenbarligen ingen hejd på galenskaperna.
Några av de senaste idiotierna står Kalmar kommun för, som i och med sitt byggande av en by i form av ett villaområde för enbart invandrare (rasistiskt så det skriker om det alltså) höjer idiotin till nya nivåer.
Fastighetschefen Gunilla Svensson menar dock att detta är väldigt bra , och att man på alla möjliga sätt måste värna om människor som har det svårt.

Men pensionärer, arbetslösa, sjukskrivna, människor som går på soc, uteliggare, och andra som har det svårt då? Jo, dessa skiter hon fullständigt i, man måste ju värna om "rätt" människor som det heter.
Fy sjutton för idiotiska PK-pappskallar som hon själv som inte skulle veta vad ordet medmänsklighet betyder om hon och andra liknande idioter så fick det upptryckt rakt upp i arslet, genom hela tarmsystemet, upp genom halsen, rakt upp i hjärnan och sedan med en jättevolt åkte rakt ut genom näsan och därefter försvann direkt ner i framförstående spy- och slaskhink med ett enda stort jätteplask!
Eller uttryckt på ett annat sätt: Fy faan för mjäkandet och "bräkandet" för "flyktingar" och invandrare som man anser det är "så himla synd om"!
För inte är det synd om dem inte, ja, bortsett från att de riskerar att dö i skrattanfall på grund av allt mjäkande och bräkande för dem.
För skratta ut Sverige och alla politiskt korrekta idioter som finns i landet är precis vad de gör det!

Bild på Kalmars kommunvapen hämtad från svenska Wikipedia:
Inga kommentarer: