lördag 28 november 2015

Josef Schuster är ett föredöme för andra judar, han vill ju inte att hans folk ska utrotas

Det är inte ofta man hör judar uttala sig kritiskt emot massinvandring och flyktingströmmar, därför blev jag tidigare i veckan glatt överraskad då jag hörde ordföranden för Judiska Centralrådet i Tyskland uttala sig om en av dessa saker.
Josef Schuster, som ordföranden heter, fördömde flyktingströmmarna från muslimska länder med bl a följande motivering:

"Många av flyktingarna kommer från en kultur, i vilken judehat och intolerans är en fast beståndsdel."

Och visst är det så.
Josef Schuster har goda skäl att vara emot dessa vansinnigheter, t ex med tanke på att många muslimer hatar judar och helst vill se dem borta från jordens yta.
Och detta oavsett om det är frågan om muslimer sympatiserande med muslimska terrororganisationer som t ex Islamiska Staten eller inte.
Med andra ord: Alla muslimer är inte terrorister, men tillräckligt många av dem stödjer muslimsk terrorism för att det ska vara ett stort hot emot den västerländska världen.
Fast Islamiska Staten är ju på ett sätt demokratiska, de gör ju ingen skillnad på folk utan drar alla över samma kam. Får de som de vill så kommer det, förutom sympatisörer och medlemmar i Islamiska Staten, inte att finnas några andra människor.
Detta kommer dock att leda till ett inbördeskrig som till slut resulterar i att det inte finns någon människa kvar alls. För finns det ingenting att störa sig på, ja, då hittar man någonting ändå.

Men tillbaka till det här med Josef Schuster.
Naturligtvis har han fördömts utav både judar och vänsterextremister, en av de vänsterextremister som har fördömt honom är Aftonbladets lilla hetshatare Petter Larsson.
Att han fördömer Schuster är dock inte konstigt, de flesta vänsterextremister vill ju inte ha judar i världen över huvudtaget utan står på judehatande muslimers sida.
Men att det finns judar som fördömer Schuster är mycket märkligt.
Vill dessa judar att det judiska folket ska utrotas? Vill de inte finnas kvar själva? I så fall har benämningen "deatchwisch" just fått en ny innebörd.

http://www.friatider.se/tyska-judar-kr-ver-asyltak ,

http://www.aftonbladet.se/kultur/article21834180.ab .

Inga kommentarer: