fredag 13 november 2015

Om flyktingboendena: Majoriteten av bränderna är orsakade av flyktingarna själva

Den senaste tidens attentat i form av bränder och annat emot flyktingboenden eller tilltänkta flyktingboenden har blivit förstasidesstoff i olika medier, i svensk PK-media som t ex Värmlands Folkblad, Aftonbladet osv anklagas "rasister" och "främlingsfientliga" för att ligga bakom dessa dåd, polisen står handfallen, Sverigedemokraterna och invandringskritisk media som t ex Avpixlat och Fria Tider är medskyldiga till dåden, det är synd om flyktingar som är missnöjda med flyktingboenden osv.
Detta är i alla fall vad majoriteten av svensk PK-media vill få oss att tro.

Men hur är det egentligen? Ja, till att börja med så är flyktingarna själva inte oskyldiga till "brandattentaten", faktum är majoriteten av bränderna på olika sätt är orsakade av flyktingarna själva.
Många utav de flyktingar som Migrationsverket och andra aktörer på den svenska flyktingindustribanan har satt ihop med varandra tål inte varandra, orsaken till det har med bl a religion att göra men också etniska skäl.
Aktörerna inom flyktingindustrin tar helt enkelt inte reda på om alla flyktingar går ihop med varandra innan de buntar ihop dem, ånej, de bara buntar ihop dem utan att ha gjort någon som helst research innan och tror att allting är frid och fröjd.
Men så är det ju inte, bara ta vad som händer om man sätter t ex shiamuslimer och sunnimuslimer med varandra. Knivslagsmål och andra mordförsök utbryter då lätt.
Ett annat exempel är iranier och kurder, de tål heller inte varandra.
Eller uttryckt på ett annat sätt: Det är som att sätta en tjur och en tiger i samma bur!
Många flyktingar gillar heller inte flyktingboendena och dess omgivningar, de visar detta bl a genom att starta eldar inne på boendena, vandaliserar omgivningarna på olika sätt osv.
Dessutom gillar de flesta flyktingar inte Sverige över huvudtaget oavsett situation.
Så varför är de här då? Förresten är det fel att kalla dem flyktingar, de flesta av dem är enbart här av ekonomiska skäl och är alltså inga riktiga flyktingar. Istället är de falska flyktingar, riktiga flyktingar tar sig ju ingenstans utan är eller blir kvar i sina hemländer.

Men det här med "rasister" och "främlingsfientliga" då? Jo, visst sker det en och annan enstaka brand som inte orsakas av "flyktingar".
Men det finns ingen rasism eller främlingsfientlighet inblandad i dessa, det är frågan om människor som anser att ingen representant för det politiskt korrekta etablissemanget lyssnar på dem.
Många människor har inga bra upplevelser eller erfarenheter av massinvandring och flyktingströmmar och vill därför inte ha sådant till Sverige.
Men dessa människor lyssnar inte varken politiker i vänsterblocket och Alliansen eller "journalister" på Sveriges politiskt korrekta mediatidningar eller andra politiskt korrekta mediakanaler på, i deras ögon är alla som av olika skäl inte vill ha någon massinvandring eller flyktingströmmar rasister.
Så vad gör man när ingen lyssnar på en, i det här fallet då fallen med flyktingströmmarna? Jo, man tar lagen i egna händer, ingen lyssnar ju på en. Och då kan sådant ske, alla människor har ju en breaking point.
Jag säger inte att det är rätt att bränna ner flyktingboenden, men jag förstår de icke-flyktingar som gör det. För de ser ingen annan väg ut ur detta helvete, ingen lyssnar ju som sagt på dem utan istället döms de ut som rasister.

Men polisen då? Står de helt handfallna inför allt det här? Nej, självklart inte, de har med all säkerhet sina misstankar om vilka typer av människor som bränner ner boendena, i de flesta fall är det ju som sagt "flyktingar" själva som har gjort och gör det.
Många poliser har också förståelse för människor som anser att makthavarna inte lyssnar på dem, men det kan de inte säga offentligt även om de gör det.
För då får polisen omedelbart skit.
Men poliser är ju människor de också, alltså kan man inte lasta dem för allting lika lite som man kan lasta andra för allting som sker här och var i världen.
Men så låter det inte från svensk PK-håll inte, ånej, i PK-världen är sverigedemokrater och andra invandringskritiker, medier som t ex Avpixlat och Fria Tider, samt alla som av olika orsaker är emot flyktingströmmar och massinvandring ansvariga till attentat emot flyktingboenden.
En av de politiker som har reagerat starkast angående detta är en av världens mest inkompetenta och ynkligaste politiker någonsin, alltså "statsminister" Stefan Löfven.
Han anklagar nämligen bl a Sverigedemokraterna för att vara medskyldiga till attentaten. Frågan är bara vilka attentat han syftar på.
Är det äkta attentat eller falska? Som sagt, han nämner inte vilka.

Men Stefan Löfven och andra politiker inom vänsterblocket och Alliansen, "journalister" på t ex Aftonbladet, Dagens Nyheter, Värmlands Folkblad, Sydsvenskan osv har fel.
Det är inte Avpixlat & Co, Sverigedemokraterna, vanliga människor som är trötta på att ingen lyssnar på dem osv som bär ansvaret för brott på och utanför flyktingboendena.
Det är vänsterblocket (regeringen inräknad) och Alliansen samt svensk PK-media och andra politiskt korrekta makthavare som bär ansvaret för dessa brott och attacker, även Migrationsverket och andra liknande flyktinghjälpare bär ansvaret som sätter ihop folk som inte tål varandra.
Det är de som bär ansvaret, inte vi som är emot de idiotiska vansinnigheterna.

http://www.vf.se/asikter/ledare/terrordadet-i-forshaga ,

http://www.friatider.se/gr-nskontrollerna-minskade-inte-infl-det ,

http://www.expressen.se/kvallsposten/buss-med-flyktingar-stoppades-pa-bron/ ,

http://www.exponerat.net/nyanlanda-fran-syrien-registrerar-asylsokande-i-vanersborg/ ,

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6299129 ,

http://www.friatider.se/elva-miljarder-extra-till-asylkaoset ,

http://www.aftonbladet.se/nyheter/paflykt/article21757638.ab ,

http://www.exponerat.net/tino-sanandaji-slaktar-ssu-och-medias-logn-att-vi-lagger-mer-pa-julklappar-an-flyktingmottagandet/ ,

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article21733088.ab .

Inga kommentarer: