onsdag 10 december 2014

Tror dessa människor att Luciatåg uppmanar till pedofili?

Om några dagar är det Lucia, och då firas detta på olika sätt genom t ex Luciatåg. Luciatåg är en fin tradition, oavsett vad man tycker om kristendom.
Men nu är det återigen dags för absurda inskränkningar i detta firande, i t ex Örnsköldsvik får de föräldrar vars barn ska gå i årets Luciatåg där inte fotografera sina barn när de går i det.
Anledningen till det är följande: Man påstår att dessa bilder kan användas i fel sammanhang, t ex att pedofiler kan få tag i dem osv. En annan orsak är att de som har bestämt förbudet är att de tror att barnen kan utsättas för kränkande kommentarer.

Men vad är det här för okvalificerat och absurdt skitsnack? Genomynkligt är detta förbud.
Tror de som har bestämt detta att alla föräldrar i hela Sverige ständigt våldtar eller på andra sätt sexuellt förgriper sig på sina barn? Detta förbud finns nämligen även på andra håll i Sverige, alltså inte bara i Örnsköldsvik.
Är detta förbud ett patetiskt och genomskinligt försök att få goda föräldrar att framstå som pedofiler? Ja, om inte annat så är det fritt fram för den typen av tolkningar. Man kan ju tro att de idioter som har beslutat detta inte har några barn och inte några barnbarn heller för den delen.
Vem vet, kanske har dessa inskränkta typer blivit utsatta för sexuella övergrepp av sina föräldrar när de själva var barn och därför instiftar detta förbud i tron att alla föräldrar som fotograferar sina barn i Luciatåg själva är pedofiler.
Helsjukt är det i alla fall!
Jag har inga barn än, men hade jag det så skulle jag aldrig någonsin komma på tanken att inte fotografera mina barn när de går i Luciatåg.
Men visst, ska det förbjudas så ska det väl, då kan väl de pappskallar som försöker få det till att alla föräldrar är pedofiler ta och förbjuda Midsommarfirande också där barn är med.
De idioterna tror väl att "Små grodorna"-dansen är inkörsporten till pedofiliska handlingar också då.
Ärligt talat, ni som år efter år inskränker Luciafirande och ständigt hittar på nya regler för att stoppa det är ju sjuka i huvudet. Ni är en allvarlig samhällsfara helt enkelt!
Att stoppa fotograferande under Luciatåg löser inte ett skit, pedofiler får tag i sådana bilder ändå.
Dessutom är det en självklar rättighet att föräldrar ska få fotografera sina barn. Men ni kanske inte vet vad familjealbum är?

Och angående det här med kränkande kommentarer: Är ni småungar, eller vad är det frågan om? Sådant är en sak för polisen i så fall, förbud emot traditioner som dessa löser ingenting.
Hade det däremot varit en tradition att begå sexuella övergrepp på sina barn under Luciafirande så hade jag stött förbudet.
Men så är det ju inte, och därför kan jag naturligtvis inte stötta det.
Skärp till er istället och väx upp, gläds åt det fina med Luciatåg.
Och kan ni inte det så se till att bli inskrivna på mentalsjukhus som t ex Säters sjukhus (alltså det där Thomas Quick satt).
För er är det uppenbarligen väldigt mycket fel på!

https://www.tv4.se/nyheterna/klipp/f%C3%B6rbjudet-att-fota-luciat%C3%A5get-3027758 ,

https://www.tv4.se/nyheterna/klipp/allt-fler-f%C3%B6rskolor-inf%C3%B6r-fotof%C3%B6rbud-3028028  ,

http://www.svt.se/nyheter/regionalt/mittnytt/luciafirande-utan-foraldrar .

Inga kommentarer: