tisdag 23 december 2014

Firar politiskt korrekta antidemokrater/hycklare Jul?

Om några timmar är det Julafton och inför årets Julhelg så har många av Sveriges "demokratiska" företrädare i form av politiker som t ex Stefan Löfven och "journalister" på t ex Aftonbladet och Expressen uppmanat Sveriges befolkning att värna om människovärdet genom att t ex hjälpa romska tiggare.
Sådana uppmaningar är naturligtvis ingenting annat än falska och hycklande, särskilt med tanke på att romska tiggare inte behöver någon hjälp (de har ju t ex tagit sig till Sverige, så nog sjutton har de pengar).
För vad gör de som uppmanar till sådant själva då? Jo, de ägnar dygn ut och dygn in till att spä på hatet emot människor som enligt dem har "fel" åsikter.
Alltså är inte t ex Stefan Löfven rätt person att propagera för människors lika värde, han står ju inte själv för det.
Istället är han Sveriges mest utskämda och bortgjorda person, ta t ex det som Per T Ohlsson på tidningen Sydsvenskan skrev om honom för någon dag sedan:

"Statsministern springer runt och slår igen och öppnar dörrar med en frenesi som leder tankarna till Marx, bröderna alltså, inte Karl. En dag i Rosenbad liknar En dag i varuhuset."

Och visst har han rätt.
Inte heller var "herr" Löfvens jultal som han höll i lördags någon höjdare heller, istället stank det i drivor av ren och äkta desperation. Ingen falskhet från honom på den punkten åtminstone alltså.
Men den desperationen räckte uppenbarligen inte, ånej, sedan några dagar tillbaka pågår hemliga förhandlingar mellan regeringen och Alliansen i syfte att stoppa ett nyval genom att ändra riksdagens regelverk.
Ett exempel på detta är att det bara ska gå att rösta på ett budgetförslag en enda gång.
Den enda orsaken till dessa antidemokratiska tilltag är att försöka stoppa Sverigedemokraterna, man visar helt enkelt hela Sveriges befolkning att man inte vill ha demokrati i Sverige.
Ärligt talat, regeringen och Alliansen, är det inte bättre och ärligare av er att ni säger rakt ut vad ni är istället för fjanta er på det här viset?
Visst, folk har ju redan fattat att ni inte är några demokrater, men ändå.
Dessutom kommer era tilltag bara att öka SD:s inflytande och göra så att fler röstar på partiet, men så långt har ni inte tänkt.
Jag är glad att jag inte är politiker, för jag skulle aldrig kunna stå och lova mina väljare att jag ska göra saker som jag vet att jag inte kommer att göra.
Jag är helt enkelt inte som Alliansen och regeringen.

Men nu till det som står i rubriken till detta blogginlägg.
Firar politiskt korrekta antidemokrater/hycklare Jul? Jag tänker nu inte bara på politiskt korrekta politiker som t ex Stefan Löfven, Åsa Romson, Annie Lööf, Anna Kinberg Batra eller någon annan politiskt korrekt politiker, ånej, jag tänker också på "journalister" som t ex Lars Lindström på Expressen och/eller Ronnie Sandahl på Aftonbladet.
Anledningen till att jag har svårt att tro att sådana typer firar Jul är att Julen är en kristen högtid.
Och med tanke på dessa typers ständiga tjat om att man ska värna om muslimer (oavsett om de är islamister eller inte) så vore det konstigt om de firade Jul.
För med tanke på vad muslimer tycker om kristendom så.....
Men visst fasen, "journalister" och politiskt korrekta politiker är ju inte bara antidemokrater utan också hycklare så det bara skriker om det.
Så de firar nog säkert Jul ändå.

Och när vi ändå är inne på det här med Jul så är det ju som sagt bara några timmar kvar till Julafton, närmare bestämt är det ungefär 4 timmar och 30 minuter kvar till denna högtid.
Så God Jul på er!

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/nyvalet-kan-stoppas_4207957.svd ,

http://www.svt.se/nyheter/sverige/hemliga-forhandlingar-kan ,

http://www.svt.se/nyheter/sverige/extraval-ger-okat-politikintresse ,

http://www.svt.se/nyheter/sverige/andrade-regler-ger-ett-desperat-intryck ,

http://www.svt.se/nyheter/sverige/sverigedemokraterna-fel-vag-att-ga ,

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/bara-var-tredje-s-valjare-vill-se-mp-samarbete_4210251.svd ,

http://avpixlat.info/2014/12/22/forhandlingar-mellan-regeringen-och-alliansen-pagar/ .

Inga kommentarer: