tisdag 22 juli 2014

"Opartiska" och "sakliga" Sveriges Radio avslöjade med "byxorna och kjolarna nere" igen

För två dagar sedan tog det samhällskritiska programmet Granskning Sverige upp Sveriges Radios "opartiskhet" under politikerveckan i Almedalen i år.
Granskning Sverige ville veta om t ex P1 verkligen är den kulturmarxistiska och kommunistiska opinionsbildare som de beskylls för att vara, eller om de kunde be politikerna att ge.
Svaren på allt det här blev minst sagt oerhört pinsamma för hela Sveriges Radio, maken till arrogans och ynklig feghet från många av dess representanter får man verkligen leta efter.
Men det klart, så blir ju oftast reaktionerna när man blir avslöjade med "byxorna och kjolarna nere".

Saxat från Granskning Sverige om avsnittet:

"Som väntat valde inte en enda av de 82 medarbetarna på P1 att lyfta en enda av frågorna. Granskning Sverige ringer några journalister, för att be om en motivering, varför vissa frågor inte får lov att ställas i "opartiska" och "sakliga" Sveriges Radio. Vi möts av svar som, "vi ville inte fråga", "jag kan inte ta ansvar för vad alla andra gör, hejdå" och "vi vill inte prata med dig, ring inte hit igen"
Granskning Sverige ringer även en av de, av media, uppmärksammade "femenaktivisterna", som visade brösten för Fredrik Reinfeldt. I en uppseendeväckande intervju berättar "femenaktivisten" och miljöpartisten Jenny Wenhammar att journalisterna i Almedalen var "helt underbara" och "väntade flera timmar på våra aktiviteter".

Som kontrast till hur Sveriges Radio hyllade de oseriösa femenaktivisterna, ringer vi även Svenskarnas Partis partiledare Stefan Jacobsson. Han vittnar om ett otroligt oprofessionellt, partiskt och osakligt bemötande. Istället för att låta Svenskarnas Parti komma till tals, hittade man på att Svenskarnas Parti gick runt och hotade folk i Visby, man beskyllde dem för hat och hot och man skrev ut var de bodde. När Granskning Sverige ringer till Anne Lagercrantz för att fråga varför t ex Feministiskt initiativ fick så extremt mycket tid i radio,, medan Svenskarnas Parti inte ens fick komma till tals, blir svaret: För att F! är mycket större parti. Innan vi hunnit fråga vidare lägger hon på telefonen i örat.

F! och SVP var jämnstora i förra valet, men i EU-valet fick F! vissa framgångar. Det skulle alltså vara motiveringen till att de fick bre ut sin kulturmarxistiska och kommunistiska ideologi i Sveriges Radio. Men varför fick då perifera Femen med sin kulturmarxistiska agenda bre ut sig i Sveriges Radio, eller varför fick Fis Gudrun Schyman en halvtimme, medan Kristdemokraterna bara fick 3 minuter. På KD:s egen dag.
Det blir allt svårare för P1 att förneka att de är, som kritikerna menar, en kulturmarxistisk och kommunistisk opinionsbildare."

Lyssna på avsnittet på https://www.youtube.com/watch?v=DjnGKuQ77T4 .

Inga kommentarer: