torsdag 3 juli 2014

Gudrun Schyman = Sveriges mest alkoholiserade och lobotomerade dubbelidiotpolitiker?

Varje år får någon politiker i Sverige titeln "Sveriges sexigaste politiker", listan som det gäller står den politiskt korrekta nyhetssidan Nyheter24 för.
I år fick manshatar- och förintelseförespråkarpartiet Feministiskt Initiativ:s partiledare Gudrun Schyman den titeln.
Visst, inget fel med sexiga politiker, men det blir minst sagt väldigt missvisande när Sveriges mest alkoholiserade, verklighetsfrånvända och lobotomerade dubbelidiotpolitiker får den titeln.
Men å andra sidan finns det ett uttryck som heter "Sådan partiledare, sådant parti", med andra ord så är Gudrun Schman i gott sällskap.
Visst, bara för att några enstaka personer i ett parti är gravt psykiskt verklighetsfrånvända psykfall så ska man inte döma hela partiet, det är ju alldeles sant.
Men när det gäller Feministiskt Initiativ så handlar det inte om några enstaka personer, ånej, samtliga personer i det partiet är faktiskt sådana. Ta bara det här med att de vill ha sex timmars arbetsdag t ex, utan att ha tagit reda på följderna av detta.
Eller som kolumnisten Johan Norberg uttrycker det:

"Arbetstidsförkortarna tror att arbetslösa kommer ta över förlorade timmar. Men frågan är hur någon som inte klarade gymnasiet kan hoppa in då och då för en ingenjör som tar fram neurokirurgiska instrument, eller hur vi ersätter en femtedel av all lärarledd undervisning när vi redan har brist på kompetenta lärare. Sverige har redan gigantiska matchningsproblem. FI talar fint om att vi bör se bortom grupptillhörigheter, men i själva verket tycks de tro att varje människa är utbytbar mot vem som helst. Man tänker att partiet borde ha lärt sig något när de försökte ersätta Schyman som talesperson under två år med resultat att partiet nästan föll samman."

Så uttrycket "En katt bland hermelinerna" stämmer inte i det här fallet, dessutom är det ju frågan om fler än en katt.
Och då snackar vi inte några norska skogskatter eller Ragdolls, utan snarare nakenkatter.

Alltså har samtliga av Feministiskt Initiativ:s medlemmar och sympatisörer en sak gemensamt: Båda är lika nakna som kejsaren i sagan "Kejsarens nya kläder". 
För vad de inte kan se finns ju inte, i alla fall inte enligt dem själva.
Lägg därtill lobotomerade dubbelidioter också, och vi har en samling absurda idioter som helt saknar motstycke inom svensk politik.

http://nyheter24.se/maktkamp24/772318-gudrun-schyman-sveriges-sexigaste-politiker ,

http://www.youtube.com/watch?v=OGD_hEIlEdI ,

http://www.metro.se/kolumner/johan-norberg-6-timmarsdagar-fungerar-inte-fi ./EVHnfr!wl5A9l4LtvZTk/ .

Inga kommentarer: