onsdag 14 maj 2014

Tycker Invandrardemokraterna att andra världskriget var bra också då?

När man inte trodde att det i Sverige inte kunde finnas något mer idiotiskt parti än Feministiskt Initiativ, vad händer då?
Jo, då dyker det relativt nybildade partiet Invandrardemokraterna upp.
Jag orkar inte dra upp allting som är idiotiskt med detta absurda, genomkorkade och icke-verklighetsförankrade parti, men kan ta upp några sådana saker.
Saxat från partiets hemsida:


"ID är i princip ett ettområdesparti som precis som sd nästan uteslutande engagerar sig i migrationspolitik. ID fungerar lite som en motvikt mot sd. När sd vill stänga gränser och stoppa invandring så vill ID öppna gränserna och tillåta fri invandring. Denna motvikt är nödvändig då sd's politik riskerar att driva Sverige i botten, både ekonomiskt, kunskapsmässigt, kulturellt och ur ett utvecklings- och tillväxtperspektiv."


Och vansinnet fortsätter:


"Sverige ska bli ett mer attraktivt land att invandra till. Detta för att kunna maximera invandringen och därmed Sveriges ekonomiska, kunskapsmässiga och kulturella resurser.
 
Alla som vill ska få bo och verka i Sverige. Det ska vara mycket enkelt för alla att invandra till Sverige. Alla som vill ska få bli svenska medborgare utan några som helst krav.
 
Det ska vara mycket enkelt för alla som bor i Sverige att utvandra. Detta för att skapa en in- och utvandringsrättvisa. Det ska finnas möjligheter för Sverige att bidra till övriga världen på samma sätt som övriga världen bidrar till Sverige, med befolkning.
 
Samhället ska anpassas till målet om att göra Sverige mer attraktivt att invandra till bla genom att:
 
Välfärden, det vill säga skolan, vården och de sociala skyddsnäten ska anpassas till målet om att Sverige ska bli mer attraktivt att invandra till.
 
Svenska marknader ska liksom välfärden anpassas till målet om att göra Sverige mer attraktivt att invandra till.
 
Rättsväsendet ska också anpassas till målet om att göra Sverige mer attraktivt att invandra till."

Ja, det här var bara några få av alla de idiotiska punkter som kännetecknar Invandrardemokraterna.
Men visst, anser man att det är bra att det finns ett parti i Sverige som är mer idiotiskt och extremt än Centerpartiet, Miljöpartiet, Feministiskt Initiativ och Vänsterpartiet tillsammans, ja, då får man väl tycka det.
Men visst, okej då, då var väl andra världskriget bra också då!

OBS! Varning för spykänslor, illamående och kräkningsreaktioner utfärdas, att gå in på Invandrardemokraternas hemsida göres på egen risk:

Inga kommentarer: