måndag 26 maj 2014

Europa röstade rätt oavsett vad alla politiskt korrekta hatare tycker

Idag är det en stor dag för Europa. Inte nog med att det i årets EU-val till EU-parlamentet har varit en stor seger för de flesta av kontinentens invandringskritiska/nationella/nationalistiska partier, ånej, det är också så att större delen av det europeiska folket inte har låtit sig hjärntvättats utav alla politiskt korrekta hatkrafter.
Man har helt enkelt röstat helt och hållet efter sitt eget tycke.
I de allra flesta länder av Europa har större delen av människorna där röstat på ett invandringskritiskt eller nationalistiskt parti. Det absolut bästa beviset av alla på det är det franska partiet Front National (på svenska: Nationella Fronten) där hela 25 % av de som har rösträtt i Frankrike röstade på partiet.
Detta röstresultat var inte bara en seger för Front National, utan också en stor seger för demokratin inom EU. Detta har gjort Front National till EU-valets största vinnare någonsin.
Dess partiledare Marine Le Pen har därför all anledning att vara nöjd.
Så här säger hon själv om segern:


-Det här är en enorm ära och vi ska visa oss värdiga ansvaret. Inget kommer att bli som det har varit. Den politiska klassen har förkastats av folket, det är ett historiskt uppvaknande av fransmännen som själva vill bestämma över sitt eget öde. Folket har talat högt och tydligt, som vid alla viktiga historiska händelser.


Och visst är det så, så långt Front National alltså.
Att sedan fördömanden kommer från olika politiskt korrekta ynkliga håll är inte förvånande, de som kommer med dessa är helt enkelt dåliga förlorare.
Likadant ser det ut i Sverige efter konstaterandet att Sverigedemokraterna är det parti i Sverige som det har gått bäst för i årets EU-val, hat och fördömanden emot detta kom ju från i princip hela det politiskt korrekta etablissemanget i Sverige snabbare än en spyfluga hinner spotta.
Några exempel på dåliga förlorare som står för detta hat är alla förljugna demokratihatareAftonbladet och Expressen (t ex har Aftonbladet som en reaktion på SD:s enorma framgång startat upp den fascistiska förtryckarkampanjen "Vi gillar olika" igen), samt Socialdemokraternas partiledare Stefan Löfven (som tyckte det var jättehemskt att folk hade fräckheten att rösta på vilket parti de ville), Miljöpartiets egen lilla "gullegris" Gustaf Fridolin (som direkt började gapa om rasister, trots att han är en sådan själv) och Feminstiskt Intiativs alkoholistkärring nr 1 (alltså dess partledare Gudrun Schyman).
Hur fasen står det förresten till i huvudet på folk som röstar på det extrema manshatarpartiet Feministiskt Initiativ? Deras toppnamn till EU-parlamentet, alltså Soraya Post, har ju varken något uppehållstillstånd eller medborgarskap.
Men in i EU-parlamentet kommer hon ändå, FI kunde ju lika gärna ha skickat dit ett spöke ju!
Andra helgalna saker finns också med partiet, t ex kräver de att inga utlänningar ska utvisas oavsett hur grova brott de än har begått.
Skulle detta gälla om någon av dessa skulle döda "alkoholist-Schyman" också tro?


Men SD:s partiledare Jimmie Åkesson har all anledning att vara nöjd med att SD fick 9,7 % i EU-valet, tack vare det sänds nu två av partiets politiker till Bryssel.
Däremot hurrar knappast Piratpartiets ledare Anna Troberg något vidare, PP åkte ju ut ur EU-parlamentet.
Men å andra sidan var det ju ingen förlust. För vem behöver ett enfrågeparti?
Inte heller gick det bra för Moderaterna, snarare käpprätt rakt ut i träskmarken.
Så det är förståeligt att Fredrik Reinfeldt för en gångs skull någorlunda håller käften, ja, förutom att han återigen propagerar för att ställa olika människogrupper emot varandra.
Så det där med tjatet om att alla människor har lika värde fungerar ju inte den här gången heller...vilket dock inte är förvånande alls.
Men Miljöpartiets, Centerpartiets och Kristdemokraternas framgångar då? Tja, även några "blinda hönor" är det väl någon gång unnat att hitta ett ruttet vetekorn ibland.
På det hela taget består alltså det politiskt korrekta etablissemanget i Sverige av en massa extremt dåliga förlorare av sämre sort.


Men hur ser det ut nere på den europeiska kontinenten då? Tja, där hackas det på det grekiska nationalistpartiet Gyllene Grynings framgångar (partiet kom ju med sina 10 % in i EU-parlamentet), på Dansk Folkeparti (som blev Danmarks största parti, och därmed kommer in i EU-parlamentet) och på det engelska nationalistpartiet UKIP (som blev sitt lands största segrare), samt på en massa andra liknande partier som t ex det finska partiet Sannfinnländarna.


Alla de politiskt korrekta "losers" som håller på och hackar så här och återigen kör med rasist- och nazistanklagelser bevisar i och med detta återigen bara en enda sak: De är inte bara dåliga förlorare, de är extremt dåliga förlorare också.
"No one likes a sore loser", som det heter (översatt till svenska: Ingen gillar en dålig förlorare).
Men å andra sidan var det ju inte oväntat precis.
Så tills nästa EU-val: Väx upp, små "pojkar" och små "flickor"!


http://www.expressen.se/nyheter/val2014/succe-for-sd--tar-plats-i-parlamentet/ ,


http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=78&artikel=5872119 ,


http://www.aftonbladet.se/nyheter/valaret2014/article18952071.ab ,


http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=125&artikel=5872315 ,


http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=125&grupp=20714&artikel=5872821 ,


http://www.expressen.se/nyheter/val2014/nationella-fronten-blir-storst-i-frankrike/ ,


http://www.dn.se/valet-2014/kalldusch-for-vansterpartiet/ ,


http://www.dn.se/nyheter/sverige/soraya-post-listas-med-rasister/ ,


http://www.expressen.se/nyheter/val2014/grasrotternas-ilska-mot-m-kollapsen/ ,


http://www.expressen.se/nyheter/val2014/sd-bildar-grupp-med-nationella-fronten/ ,


http://avpixlat.info/2014/05/25/eu-valet-2014/ ,


http://www.friatider.se/sd-fick-40-procent-i-malm-stadsdel ,


https://www.realisten.se/2014/05/26/zigenare-glada-over-feministiskt-initiativs-framgang/ ,


http://www.exponerat.net/expressens-thomas-mattsson-har-antligen-bevisat-hur-sjuk-han-ar/ ,


http://www.dn.se/nyheter/sverige/chock-efter-hogerextrema-partiers-framgang/ ,


http://www.dn.se/ledare/stormen-gudruns-kvall/ .

Inga kommentarer: