söndag 5 januari 2014

Jim Olsson blev Årets svensk 2013

Det finns en utnämning i Sverige som heter "Årets svensk", vem som blev årets svensk förra året (alltså år 2013) är solklart och därmed inte särskilt svårt att räkna ut.
2013 års svensk nr 1 blev nämligen docent Jim Olsson, detta på grund av att han skällde ut en reporter på Expressen minst sagt ganska rejält.
Det hela gällde att han var en av de personer som blev trakasserad och olagligt uthängd som privatperson av Expressen på grund av vissa kommentarer på internet i vilka han uttryckt bl a sin oro som medmänniska över den okontrollerade invandring som håller på att förstöra Sverige.
De saker som han sade till reportern rakt i ansiktet är välkända vid det här laget, för er som inte minns dem kommer här följande citat av Jim Olsson:

"Jag vet vad ni vill, jävla skitstövlar.
Jag har ingenting att dölja…. Ni försöker bara att hindra folk att rösta på Sverigedemokraterna eller motsvarande. Ni förföljer folk.
Jag är oerhört kritisk mot er kampanj mot alla som kritiserar någonting som har med invandringen att göra.
Du bor iaf inte i nått av dom här besvärliga områdena… Ni bor i era isolat, och sen försöker ni skylla på vanligt folk.
Hoppas Disqus stämmer er på miljarder, så ni får lägga ner hela Bonniers."
Radio Länsman hade igår det stora nöjet att intervjuva Jim Olsson angående allt det här, intervjun är mycket intressant och bra.
Innan intervjun går av stapeln följer också en låt där hans citat finns samlade.

Här har ni avsnittet i vilket Jim Olsson blir intervjuvad (Lyssna och njut!): http://www.exponerat.info/rlm-intervjuar-jim-olsson-uthangd-av-expressen-lyssna/ .

Relaterade länkar:

http://www.expressen.se/tv/nyheter/grav/jim-olsson-skriver-pa-hatsajter-1/ ,

http://www.friatider.se/efter-uthangningarna-nu-atalar-vi-thomas-mattsson-for-fortal .

Inga kommentarer: