onsdag 29 januari 2014

Hur dålig förlorare är Daniel Assai?

SD:s före detta kanslichef, alltså den iranske och kristna invandraren Daniel Assai, gillar uppenbarligen inte att han har uteslutits ur Sverigedemokraterna, vilket ju är lätt att förstå.
Men varför ljuger han? I ett latrinartat smutskastningsförsök hävdar han nu tillsammans med Aftonbladet att partiet fick 1,4 miljoner i bidrag för ett kvinnoförbund som, enligt Aftonbladet, inte ens existerar.
På grund av dessa lögner har nu en åklagare inlett en utredning emot partiet.
Men vem ljuger egentligen?
Är det Daniel Assai som vill hämnas på sitt förra parti?
Eller är det Sveriges hatsajt/hattidning nr 1, alltså Aftonbladet, som försöker sprida lögner igen?
Ja, jag säger "försöker", de senaste 4 åren har ju Aftonbladet tappat minst 65 % av sin läsarskara, att då forsätta att sprida lögner är ju då inte särskilt lyckat.
Vill Aftonbladet upphöra att existera helt och hållet? I så fall: Fortsätt då med lögnerna, Jan Helin & Co, och ni får så småningom söka jobb som latrintömmare istället.


Undrar förresten hur mycket pengar som Aftonbladet har betalat Assai för det här, det är ju inte första gången som det händer precis.
Ta bara när Aftonbladet betalade en svensk före detta nationalsocialist för att påstå att han hade snott skylten till Auschwitz för att ge pengarna för den sålda skylten till ett gäng "nazister" som planerade att spränga riksdagshuset i luften.
Ingenting av detta visade sig vara sant, t ex var det två polacker som hade stulit den för egen vinning och absolut inte någon svensk.
Nåja, nu ska vi ändå inte vara så hårda emot Sveriges största hatsajt, Aftonbladet försöker ju bara överleva.
Det sägs ju att tidningens chefredaktör Jan Helin skulle kunna mörda sin egen mor för att hans skräpblaska ska kunna sälja lösnummer.
"Allt för media", som det heter!
Och angående utredningar förresten: När ska de andra riksdagspartierna utredas för bidragsfusk? Om det här med att SD skulle ha lurat till sig bidrag skulle visa sig vara sant så är partiet långt ifrån det enda riksdagspartiet som har gjort det.


http://www.exponerat.info/har-assai-fd-sd-pa-eget-bevag-forfalskat-dokumenten/ ,
http://www.svd.se/nyheter/inrikes/sverigedemokraterna-anklagas-for-bidragsfusk_8937368.svd?sidan=3 ,
http://avpixlat.info/2014/01/28/bitter-f-d-sdare-i-allians-med-aftonbladet/ ,
http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/inrikes/article18254840.ab ,
http://petterssonsblogg.se/2014/01/28/sds-bidragsfusk-en-tidningsanka/ ,
http://www.dt.se/nyheter/falun/1.6775436--kuppartat-men-inte-nagot-bidragsfusk- ,
http://www.dn.se/nyheter/politik/ex-kanslichef-sd-lurade-till-sig-miljonbidrag/ .

Inga kommentarer: