torsdag 6 juni 2013

Varför välkomnas utlänningar på Sveriges nationaldag?

Idag är det Sveriges nationaldag, och på många håll firas detta på svenskt vis idag.
Men det finns också många håll i Sverige där det tyvärr inte firas på rätt sätt, några exempel på det är att nya svenska medborgare välkomnas under särskilda ceremonier och det också spelas utländsk musik och dans (t ex afrikansk och thailändsk), att olika sorters mångkulturell dynga sker på det svenska nationaldagsfirandet är alltså en skam för hela Sverige.
Men detta är dock inte så konstigt eftersom Sverigehatarna och andra PK-iter hela tiden gör mer och mer för att förinta allt som är svenskt, detta till förmån för nya "svenska" medborgare.
Det där med att nya "svenska" medborgare välkomnas på Sveriges nationaldag är förresten ingenting annat än en enda stor bluff, de man välkomnar är nämligen icke-vita och på andra sätt icke-västerländska utlänningar.
Man välkomnar alltså inte de barn som föds i Sverige varje år, alltså är det s k "välkomnandet" falskare än vatten!
Det finns till och med idioter i Sverige som anser att så fort någon kliver över gränsen till Sverige så blir han eller hon då automatiskt svensk.

Den sortens "argument" är dock endast ren och kolsvart idioti, för att citera Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson i en riksdagsdebatt emot Miljöpartiets "klantskalla" Åsa Romson:

"-Om jag åker till Japan och åker tunnelbana där, blir jag automatiskt japan då?"

En annan klockren sak angående svenskhet skedde tidigare i år i riksdagen då det hölls öppet hus där, några aktivister från SvP-Stockholm var då där och debatterade med bl a Sverigedemokraternas Paula Bieler.
Bieler menade att alla kan bli svenskar, varpå följande motfråga från en SvP-aktivist ställdes:

"-Kan därmed alla även bli judar?"

Men men, nog snackat om detta.
Som avslutning väljer jag att citera tre stycken i en artikel från idag på Realisten.se angående Sveriges nationaldag:

"Jag vill avslutningsvis önska alla svenskar en trevlig nationaldag. Sverigehatarna gör så gott de kan för att förstöra denna dag. Det talas om att byta ut den svenska flaggan, skriva om texten till nationalsången och hylla etniska främlingar på vår nationaldag. Nu för tiden används Skansen för att spela musik som är väsensskild det svenska arvet och för några år sedan föreslogs att det skulle byggas en moské på Skansen. I dag träffar riksdagens talman ”nya svenskar”. Låt dem göra det så ägna vi oss det som är väsentligt.

Vi har en historia att vara stolta över. Vi är av samma blod som dem som levde här under fornstora dar. Vi lever som en följd av våra fäders handlingar. Vi är lika Artur Hazelius, Rickard Dybeck och alla andra som verkade i vårt land på 1800-talet. Kämpar vi vidare för vårt land, vårt arv, och vårt folk så kommer också framtida generationer här i Sverige att vara lika oss. Det finns ett band som går från våra förfäder till våra efterkommande. Det bandet är starkt. Detta hyllar vi på Sveriges nationaldag.

För fosterlandet!"

Trevlig nationaldag på er!

https://www.realisten.se/2013/06/06/sveriges-nationaldag/ ,

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=106&artikel=5556580 ,

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=104&artikel=5556524 ,

http://www.exponerat.info/sveriges-nationaldag-med-tio-nya-budord/ ,

http://www.svd.se/kultur/kulturdebatt/en-svenskhet-for-alla-i-tio-budord_8239552.svd ,

http://www.svd.se/kultur/understrecket/svenskan-det-svenskaste-som-finns_8242116.svd ,

Och här har ni till sist en svenskfientlig och Sverigefientlig artikel om Sveriges nationaldag: http://www.svd.se/nyheter/inrikes/svenskarna-nobbar-nationaldagen_8243036.svd .

7 kommentarer:

Anonym sa...

"Det finns till och med idioter i Sverige som anser att så fort någon kliver över gränsen till Sverige så blir han eller hon då automatiskt svensk."
Nej, de måste först åka tunnelbana! Det påstår i alla fall Romson...

Karpstryparn sa...

Svar till Anonym: Nej, hehe, det gör hon inte. Men enligt henne så blir man automatiskt svensk så fort man kliver över Sveriges gräns.
Jimmie Åkessons svar till henne var ju klockrent.

Karpstryparn sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Karpstryparn sa...

Svar till Zlatan angående hans borttagna kommentar: Har du svårt för att fatta? Kommentarer som det endast står påhopp, personangrepp, lögner och liknande om mig som person blir raderade.
Men visst, vill du fortsätta slösa din tid på att skriva kommentarer som i princip bara innehåller sådant och därför blir raderade så är det upp till dig.
Du har inget liv, eller hur? Men men, som sagt, det är upp till dig.

Karpstryparn sa...

Svar till en viss Anonym angående hans (eller hennes) borttagna kommentar där det bl a stod "nazist" och "rasist":
Skippa personangrepp och lögner om mig som person i fortsättningen, och dina kommentarer blir publicerade.
Eller fortsätt som du gjort hitills, och dina kommentarer raderas.
Valet är ditt.

Anonym sa...

Vilken dum jävla SvP:are. Klart man kan bli jude, precis som man kan bli hindu, kristen, muslim, konfucian osvosv. Och att barn inte välkomnas till Sverige - tycker du inte att dopet är en välkomstceremoni på sätt och vis? Dessutom är ju spädbarn för små för att förstå eller bry sig om ett välkomnande.

Karpstryparn sa...

Svar till Anonym: Det är en väldig skillnad på etnicitet och religion, vilket du tydligen inte förstår.
Så jag tycker inte att SvP:arens fråga var dum på något sätt.

Angående barn så nej, jag tycker inte att dop är en välkomstceremoni.

Ja, visst är spädbarn för små för att förstå eller bry sig om ett välkomnande.
Men nu var det inte det som jag syftade på.