måndag 10 juni 2013

Är SD:s Jimmie Åkesson Sveriges mest kompetenta politiker?

Att Sverigedemokraterna fortsätter att befästa sin position som Sveriges tredje största parti är intressant, partiledningens hyckleri när det gäller att utesluta mindre medlemmar på grund av olämpliga åsikter (trots att dessa personer inte har uttalat sig i partiets namn) och annat medans man vägrar utesluta personer i partiledningen som i partiets namn har sagt och gjort ungefär samma saker verkar alltså inte ha påverkat väljarna.
Eller också heter orsaken till partiets stöd bland väljarna Jimmie Åkesson.
För i honom har Sverige en av landets mest kompetenta partiledare, ja, kanske till och med den mest kompetenta, fattningshållniga och sakligaste. För säg den debatt där han har tappat humöret, det blir nämligen svårt det eftersom det nämligen inte finns någon sådan.
Och ändå har jag själv sett i princip varenda politiska debatt med honom sedan han blev partiledare för Sverigedemokraterna, inte i någon sådan har han tappat humöret.

Men visst, självklart finns det nackdelar med honom också, precis som det finns hos alla politiker.
Frågan är alltså vem som är Sveriges mest osakliga, inkompetenta och okunniga partiledare, både Fredrik Reinfeldt, Stefan Löfven, Annie Lööf och Jonas Sjöstedt ligger bra till på den punkten.
Alltså kan alltså priset för detta bli fyrdelat.
Angående de andra PK-partiledarna: Behöver vi ens nämna dem? Fast det klart, fyllekärringen Gudrun "Alla utom mig är nazister" Schyman (alltså partiledaren för Feministiskt Initiativ) samt de idiotiska språkrören för Miljöpartiet står ju i en extremklass för sig de.
Så fröken Schyman räknar vi inte med, hon är ju redan självskriven för hispan. Att FI inte sitter i riksdagen beror nog på att hela partiet består av en massa inavlade psykfall, därför är det märkligt att Miljöpartiet gör det.
Fast det klart, en majoritet av PK-journalisterna i Sverige röstar ju på Miljöpartiet, lobotomerade psykfall som lobotomerade psykfall alltså.

Angående SD:s senaste framgång i opinionsmätningar:

http://avpixlat.info/2013/06/10/yougov-juni-2/ ,

http://status.st/ ,

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/regeringspartierna-fortsatter-tappa_8250980.svd ,

http://www.exponerat.info/yougov-juni-m-rasar-sd-okar-till-tredje-storst/ .

Se även "The best of Jimmie Åkesson" (1-3) på följande tre länkar:

http://www.youtube.com/watch?v=fK3exmnlXBk ,

http://www.youtube.com/watch?v=sFVXKdD-i4s

och

http://www.youtube.com/watch?v=2BbJOPr3h2Q .

2 kommentarer:

Karpstryparn sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Karpstryparn sa...

Svar till den Anonym som fick sin kommentar raderad:
Påhopp, lögner och personangrepp som t ex " din pseudovetenskapliga dvala" och "nazist" accepteras inte i denna bloggs kommentarsfält, istället för att bli publicerad så raderades därför din kommentar.
Angående ditt påstående om Sverigedemokraterna så nej, de är inte nazister. Däremot står SD på judarnas sida, vilket vid det här laget är väl känt, ja, i alla fall för de som är pålästa om SD.
Det borde du veta om du har kollat upp en del om SD, men eftersom du inte har kollat upp något om SD så kan du ju naturligtvis inte veta det.
Är du nazist själv förresten, eftersom du anklagar alla som inte tycker som du för att vara det?
Det blir nämligen lite svårt att tolka din kommentar på något annat sätt, så falsk antirasist du är.

Angående svensk etnicitet så ja, jag är 100 % svensk. Jag har nämligen kollat upp mitt stamträd minst sagt långt tillbaka, även om det var ett tag sedan jag gjorde det.
Så tji fick du!