onsdag 26 juni 2013

Att falla på eget grepp

Igår så uppmärksammade både politiskt korrekt media som t ex Aftonbladet och politiskt inkorrekt (alltså sanningsenlig) media som t ex Fria Tider att en viss Hans-Erik Sjöholm, officer och före detta tullinspektör, under många år hade spionerat på ledande vänsterpartister åt Säpo.
En av dem som han hårdbevakade var den numera före detta vänsterpartiledaren Lars Ohly, en annan var vänsterpartiets Jens Holm. Spionerandet skedde långt in på 2000-talet.
Naturligtvis är Lars Ohly, Jens Holm och de andra som kartlades mycket förbannande över detta, särskilt då Lars Ohly.
I sin upprördhet sade han igår bl a följande:

"-Det är helt uppåt väggarna - Säpo ska helt enkelt ge fan i sådant här!"

Ja, så långt vore väl allting rätt och riktigt...om det nu inte vore för att Lars Ohly, Jens Holm och andra vänsterpartister själva förespråkar ett övervaknings- och diktatursamhälle där medborgarnas mänskliga rättigheter är totalförintande medans "de höga hönsen" gör precis hur och vad de vill.
För så ser kommunisters idealsamhälle och värld ut, en värld där alla som av någon anledning inte passar in enligt kommunismens ideologi och dess anhängare avrättas, kastas i fängelse för evighet utan orsak och utan rättegång osv.
Så Lars Ohly & Co borde inte bli upprörda över att Säpo har bevakat dem så länge och troligen också fortsätter att göra det. Vänsterpartiet, dess ungdomsförbund och andra kommunistiska/vänsterextrema partier och organisationer är ju en samhällsfara och en ren säkerhetsrisk som fortsätter att sätta demokratin ur balans och som helst vill se att den "trillar ner från ättikstupan".
Säpo gör alltså bara det som Lars Ohly & Co tycker är rätt och riktigt, fast det klart, när det hela riktas emot dem som har skapat det och som förespråkar övervakningen och kartläggningen, ja, då är det kanske inte roligt längre.
Lars Ohly, Jens Holm och andra kartlagda vänsterpartister faller alltså bara på eget grepp, därför kan de inte komma och säga någonting.

Läs mer om det hela på bl a följande:

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article17016237.ab ,

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article17016239.ab ,

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=493&artikel=5574899 ,

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=3718&artikel=5575405 ,

http://www.friatider.se/sapo-spion-lars-ohly-foresprakade-revolutionar-diktatur ,

http://www.expressen.se/nyheter/officer-pastar-sig-ha-infiltrerat-v/ ,

http://www.dn.se/nyheter/sverige/sapospion-infiltrerade-vansterpartiet/

och

https://www.flashback.org/p44050776 .

Inga kommentarer: