torsdag 13 juni 2013

Demonstration i Stockholm nu på söndag kräver regeringens avgång

Nu på söndag, alltså den 16:e juni, sker en manifestation vars deltagare (i skrivande stund är det frågan om över minst 1000 deltagare) kräver den borgeliga regeringens avgång. Manifestationen går då av stapeln i Kungsträdgården kl.11.00 i Stockholm.
Bakom detta står folkrörelsen Värmlandsgruppen 14-7 som förra sommaren arrangerade en demonstration på den värmländska orten Grums emot Grums kommuns beslut att vräka svenska och utländska hyresgäster där till förmån för "ensamkommande flyktingbarn".
Att demonstrationen genomfördes hatade naturligtvis makthavarna där i form av bl a det socialdemokratiska kommunalrådet Torbjörn Bood, ni vet han som har gjort sig känd för att gulla med ballongdjur på arbetstid, ha TV-spelsspelande som sin favorithobby samt att anse att alla som inte tycker som honom i alla frågor är högerextremister.
Nåväl, detta var förra sommaren det, och nu på söndag den 16:e juni genomför alltså denna Värmlandsgrupp en ny demonstration, denna gång i Stockholm och för den borgeliga regeringens avgång.

Vad är då Värmlandsgruppen 14-7 för någonting? Jo, följande:

En rörelse som reagerar på politik och maktmissbruk, men som själv är politiskt neutral. Rörelsen befolkas av medlemmar som utgör ett tvärsnitt av befolkningen; här finns personer från alla samhällsklasser med vitt skilda privata partitillhörigheter.

Värmlandsgruppen tål inte fler politiska lögner, att bli exkluderade och behandlade som obekväma bara för att de beskriver verkligheten. Det rörelsen gör är däremot att återkräva demokratisk ordning, eftersom den satts ur spel i dag, samt samma rättigheter åt alla på lika villkor.
Inte heller vill gruppen att några sanningar ska undanhållas, vare sig av politiker eller massmedia. Ingen grupp, person, etnicitet, religion eller politik är mer skyddsvärd än någon annan eller ska särbehandlas vare sig i positiv eller negativ mening – rörelsen tar helt enkelt samma hänsyn till alla efter ärliga förutsättningar och arbetar för att auktoriteter ska följa exemplet.
Man kan säga att Värmlandsgruppen stödjer sig på folksuveränitetsprincipen som är ett fundament för demokratibegreppet om att all offentlig makt skall utgå från folket.

Saxat från en intervju med Victoria Wärmler (alltså en av gruppens representanter), angående syftet med demonstrationen:

"Det har en bakgrund.

”All makt utgår från folket”, står det i regeringsformen, och i den också att ”det allmänna skall främja en hållbar utveckling som leder till en god miljö för nuvarande och kommande generationer.”

Vi kan inte se att Reinfeldt och alliansregeringen, som medels ”vilja, våld och vaselin” prestigedriver den mest extrema invandringspolitiken i världen, samtidigt som resten av världen drar åt bromsarna och erkänner sitt misstag, tar ringaste hänsyn till detta.

Regeringen har plundrat svenska folket på tillgångar och kapital ämnade för landets gemensamma intressen och välfärd och är – därmed – i full färd med att beröva våra barn, barnbarn och framtida generationer det trygga och sammanhållna välfärdsland som vi själva ärvde och gavs förtroendet att förvalta.

Det är en stor skam! Vi är många som i förtvivlan gråter hjärtat ur kroppen, oavbrutet! Överallt går det människor med utslocknade ögon omkring i spillrorna av sina och föregående generationers investeringar.

Politikerna i dag har ett genuint folkförakt. De lyssnar inte och inser inte att de flesta faktiskt har upptäckt att kejsaren är naken, de kör obehindrade av detta vidare med sin outhärdliga floskelpropaganda och gör sig till allmänna åtlöjen. Med en dåres poänglösa envishet försöker de hamra ner den runda klossen i det trekantiga hålet.

Regeringen har med bägge nävar kört ner en lika destruktiv som utopisk mångkultur i halsen på befolkningen genom att skriva in den som tvingande i grundlagen, detta utan att ens efterfråga befolkningens godkännande först. Riksdagsvalen hittills har inte innehållit ett uns av vad som krävs för att folket ska kunna ta ställning och rösta för eller emot en sådan utveckling, tvärtom har den mest avgörande politiken för Sveriges räkning varit praktiskt taget undantagen all möjlig diskussion.

Dagens politiker kommer sannolikt gå till historien som Den Gåtfulla Eliten som utsatte sin egen ursprungsbefolkning för det mest odemokratiska, inhumana och diskriminerande övergreppet som skett i modern tid. Folket har systematisk förts bakom ljuset. Det går helt enkelt inte förlåta och jag tror de känner till sitt politiska självmord.

Vårt lands funktioner och miljö vandaliseras och förvandlas framför våra ögon till en socialt och moraliskt söndertrasad mardröm. Den påbjuds vi omfamna och välkomna och önska ännu mer av, annars omtalas vi för att ha en ”usel människosyn” eller ännu värre demonisering. Vi vet exakt vilka som har den – utom tävlan – uslaste människosynen av alla. Den är rent ut sagt svinaktig i sin skenhelighet.

Alltihop är ansvariga politiker fel. Ingen annans. Kom det evigt ihåg.

Sverige är en sönderslitet land. Det beror främst på att vi väldigt länge har haft etablerade partier fördelade på två block som haft och har en utopisk samsyn om migrations- och integrationspolitiken. Denna politik är jämfört med omgivande länder extrem i sitt slag. Som sådan har den påverkat vartenda annat politiskt område i Sverige, som är viktigt, eftersom just den politiken har krävt en generell områdespolitisk specialanpassning, också av våra lagar och attityder, för att vara möjlig att genomdriva.

Sverige skulle behöva politiska partier och block som innebär att medborgarna kan välja färdriktning, inte två block mellan vilka det inte spelar någon roll hur de väljer för att bli påtvingade samma oönskade samhällsutveckling. Skillnaderna mellan blocken idag är så marginella att de inte erbjuder möjlig förändring.

Vad betyder detta?

Att vi har en skendemokrati i Sverige. Att medborgarna får samma politiska utveckling hur de än väljer mellan de alternativ som står till buds, det är vad jag tror en medveten linje – en blocköverskridande agenda – som inte kan betecknas som annat än smygtotalitär.

Varje tecken på opposition, som inte delar denna odemokratiska politiska samsyn, behandlas som parior i dagens Sverige. De hotar nämligen att avslöja hela föreställningsbygget.

Landet behöver slå in på en helt annan väg för att återskapa/förbli en demokrati. Det kan bara hända om politikerna börjar göra det folket faktiskt förutsatte att de skulle – det bästa för nationen, sina medborgare, och att alltid prioritera hederligt. Vi behöver en statsminister som förstår att man inte förgör det man har för att få det man inte kan uppnå.

Den pågående politiken är inget annat än katten-på-råttan-och-råttan-på-repet-politik där grupper inte bara ställs mot varandra, utan spelas ut mot varandra. Regeringen sysslar också med avancerad projicering, vilket kännetecknar oförmågan att ta ansvar för vad de själva skapat. Dem de hatar mest får skulden för deras egna misslyckanden.

Regeringen saknar både kompass, karta och verklighetskompetens. De ekonomiska konsekvenserna för våra kommuner har uppnått sin bristningsgräns och vi ser tydligt följderna i förlorade stadsdelar, besinningslösa upplopp, skenande social problematik, ett skolsystem som brakat ihop och en skriande bostadsbrist och ökad arbetslöshet.

Vi våldtas, mördas, drabbas av irrationellt och missriktat hat, utsätts för misshandlar och grov diskriminering och systematiska förolämpningar från två håll – varje dag. Politikerna har gjort oss detta. Det är så målmedvetet att det inte kan vara annat än med flit och för en vinning (för oss förborgad) som ligger långt bortom landets och folkets. Och detta ska motivera oss att gå till arbetet varje dag för att få betala skatt till det? Glöm det. Det räcker. Vi har varit övertoleranta länge nog.

Förändring måste ske nu. Vi kan inte vänta.

Manifestationen på söndag kräver helt enkelt ändrad färdriktning, eller att ansvariga politiker avgår. Det är tillräckligt skrämmande att riksdagen inte väckt misstroendeförklaring mot regeringen mot bakgrund av de horribla konsekvenser som den har fått för landet. Det tyder på en likriktad överenskommelse mellan regering, tidigare regeringar och sannolikt med den kommande regeringen, och övriga riksdagspartier, om en enväldig landsomvandlingspolitik som folket inte ska ha möjlighet att värja sig från i valen. Utvecklingen är farlig! Folk måste inse vad detta betyder och innebär. Och om inte Sveriges desperata situation i dag väcker den inre söndring som krävs för misstroendeförklaring, vad ska då göra det?

Regeringen ska med andra ord inte avgå för att bara låta makten övergå i händer som tänker föra exakt samma dysfunktionella, onaturliga samsynspolitik. Ingen skenmanöver. På tur – eller snarare som en naturlig följd – står därför ett krav på folkomröstning om invandringspolitiken. Den som är orsaken tillsammans med en lika absurd integrationspolitik som börjar påminna om ren apartheid.

Sverige bryter samman och orkar inte längre, vi är fångade i en ofrånkomlig återvändsgränd bakom etablissemangets hysteriskt putsade potemkulisser, och alltihop till både samtida och framtida men för oss allihop – både svenskar, seriösa invandrare och de få procent reella flyktingar som lever här.

Manifestationen handlar inte om vilken pragmatisk politik vi behöver istället, utan vilken vi måste bli av med! Vi måste börja någonstans.

Allt detta för att det ska finnas minsta chans att inom överskådlig framtid reparera alla sociala, mänskliga, kulturella och ekonomiska skador som de senaste decenniernas vanstyre prackat på oss.

Vi är skyldiga att reagera!"

Läs hela intervjun på följande två länkar:

 http://folkrorelsen.org/intervju-med-varmlandsgruppen/ ,

https://www.realisten.se/2013/06/11/demonstranter-kraver-regeringens-avgang/ .

Och här har ni fler länkar om demonstrationen:

http://sockerbitar.se/val-mott-i-stockholm/ ,

http://sockerbitar.se/10823/ ,

http://folkrorelsen.org/ha-en-harlig-nationaldag/ ,

http://folkrorelsen.org/upprop/ ,

https://www.flashback.org/t2157443 ,

https://svedala.sverigedemokraterna.se/2013/06/12/det-sovande-folket-har-vaknat/ ,

http://gotiskaklubben.wordpress.com/2013/06/13/varmlandsupproret-borjan-pa-en-enhetsfront-mot-invandringen/ ,

http://www.svenskarnasparti.se/2013/06/12/kommentar-till-manifestationen-16-juni-med-krav-pa-regeringens-avgang/ ,

http://bojkottaaftonbladet.wordpress.com/2013/06/05/sondagen-den-16-juni-2013-tar-vi-tillbaka-vart-land/ .

 
Vi ses i Stockholm på söndag!


9 kommentarer:

Hasse sa...

Du har inte funderat på att bli stand up komiker, tänk om värmlandsgruppen varit till vänster, vilket djävla liv det hade varit på dig då. Du hade ylat om terrorister, AFA svin, odemokratisk rörelse, PK idioter mm mm. Verkligen en saklig och objektiv blogg du driver.

Karpstryparn sa...

Svar till Hasse: Typisk kommentar från någon som inte har varken något vettigt eller sakligt att komma med, visst, stör dig hur mycket du vill du men märkligt att personer som dig aldrig kan skippa fjantigheter. Sådant slutar aldrig att förvåna mig.

Angående "Verkligen en saklig och objektiv blogg du driver": Självklart gör jag det, alla politiskt inkorrekta bloggar är sakliga.
Däremot finns det ingen blogg som är objektiv oavsett vilka ämnen den tar upp, så på den punkten har du fel.

Hasse sa...

Kan du inte bara svara på frågan så
ärligt som möjligt: Hur hade du kommenterat händelsen om den varit från vänsterhållet....sanningen är väl som vanligt knappast din ledstjärna.

Karpstryparn sa...

Svar till Hasse: Vilken fråga då? Du kan ju börja med att ställa den, det verkar ju vara en aning komplicerat för dig att kunna göra det.

Angående "sanningen är väl som vanligt knappast din ledstjärna.": Stör dig hur mycket du vill du, sanningen är ju som vanligt inte din starka sida.
Kommer som det ser ut nu att blogga om resultatet av demonstrationen under veckan.

Hasse sa...

Herregud ser du inte vad jag skriver...HUR HADE DU KOMMENTERAT HÄNDELSEN OM DEN VARIT FRÅN VÄNSTERHÅLLET...Detta var frågan, är den fortfarande oklar????

Karpstryparn sa...

Svar till Hasse: Jag ser mycket väl vad du har skrivit, men en fråga betyder att det är ett frågetecken efter meningen.
Eftersom du inte har skrivit det så har du alltså inte kommit med någon fråga.
Ser du inte själv vad du har skrivit?

Hasse sa...

Bra nu vet jag att du inte kan/vill svara på frågan, bara ge en meningslös bortförklaring med eller utan ?.

Karpstryparn sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Karpstryparn sa...

Svar till Hasse: Hur ska jag kunna svara på en fråga som inte har ställts? Förklara det du.
De meningslösa kommentarerna är det du själv som står för, du har ju inte ens hållt dig till vad blogginlägget handlar om.
Jag anser härmed diskussionen vara avslutad, typiskt vänsterextremister som dig att inte kunna hålla sig till själva sakfrågan.
Försök att ha det bra.
Tack och hejdå.