onsdag 20 mars 2013

Värmlandsgruppen 14/7:es namninsamling om folkomröstning angående invandringen

Om jag säger "invandring", vad tänker ni då? Ja, en del av er tänker säkert att invandring bara är bra.
Till er som tycker så: Bor ni på planeten Pluto som tidigare låg i vårt solsystem, men som sedan några år tillbaka ligger i ett solsystem som gränsar till vårt? För inte fasen bor ni i den svenska verkligheten i alla fall, den saker är klar.
Den invandring som de senaste 25 åren har drabbat Sverige, alltså massinvandringen, finns det absolut ingenting som är bra med....såvida man inte anser att mängder med grov brottslighet som t ex mängder med våldtäkter (t ex gruppvåldtäkter), mord, knarkhandel, rasism emot svenskar och andra vita människor, samt en hel del andra liknande saker, är bra.
Men i takt med att allt detta varje minut och varje timme ökar, detta med den politiskt korrekta medians (t ex Aftonbladet, Expressen och Dagens Nyheter) och politiskt korrekta politikers (t ex Fredrik Reinfeldt, Mona Sahlin och Stefan Löfven) goda minne om alla människors lika värde, så ökar också motståndet varje dag och i ungefär samma omfattning.
Men visst, grov brottslighet är jättebra det, i alla fall om den är icke-vit och icke-västerländsk.
De flesta människor i Sverige, i alla fall de som är verklighetsförankrade, är dock trötta på allt detta. Och fler och fler blir de.

Några av de som har tröttnat på denna utveckling och som vill göra något åt den är en grupp vars namn är Värmlandsgruppen 14/7. Ett av denna organisations/förenings mål är att få till en folkomröstning om invandringen.
Saxat från en artikel om detta på organisationens hemsida:

Sverige har under de senaste decennierna haft en väsentligt mer omfattande invandring än någonsin tidigare i sin historia. Jämfört med jämförbara länder intar Sverige en extrem tätposition. Alla bör kunna vara överens om att denna invandring sedan 1980-talet i grunden påverkat vårt samhälle:

• Den demografiska förändringen syns i gatubilden
• Den återspeglas också i statistik
• Invandringsrelaterade problem dominerar nyhetsflödet.


NU är det rimligt att svenska folket får ta ställning till den fortsatta kursen i invandringspolitiken och i en folkomröstning kan välja mellan två alternativ:
• JA till en kursomläggning – där svenska intressen sätts i förgrunden.
• NEJ till en kursomläggning – fortsättning av den hittills förda invandringspolitiken
."

Man har helt enkelt som mål att driva igenom en folkomröstning om invandringen till Sverige, första steget mot detta är att alla de som är trötta på invandringen och alla enorma nackdelar med den skriver på en namninsamling om en sådan folkomröstning.
I den folkomröstningen ska folket få rösta om Sverige bör fortsätta att ta emot storskalig invandring av människor som inte kan eller vill försörja sig själva, som inte är efterfrågade på arbetsmarknaden, och/eller saknar reella asylskäl.

Initiativet är partipolitiskt oberoende.

Men vad är då Värmlandsgruppen 14/7 för någonting? Jo, det var nämligen den gruppen som arrangerade en viss demonstration den 14 juli i Grums förra sommaren angående Grums kommuns beslut om att vräka skötsamma svenska hyresgäster där till förmån för "ensamkommande flyktingbarn." Därav siffrorna -datumet- i Värmlandsgruppens namn.
Men fram tills en tid tillbaka så hette organisationen Svenska folkrörelsen.
Om Värmlandsgruppen 14/7 kan man läsa bl a följande på dess hemsida:

"Föreningens mål är att mobilisera lokalt och med tiden riksomfattande stöd och beskydd i de allt vanligare förekommande fall som medborgerliga rättigheter och intellektuell frihet kränks och utsätts för grupptryck, utpressning och vuxenmobbning i och av ett politiskt motiverat maktmissbruk.
 
Åsiktsförtryck ska motverkas och absolut nödvändig attitydförändring tillbakavändas och genomdrivas.
Detta görs genom opinionsbildande arbete, information, markerande demonstrationer, undersökande journalistisk verksamhet, öppna möten, och i samarbete med likasinnade föreningar och organisationer.
Undantagna samarbete är politiska partier, då folkrörelsen är politiskt transparent och detta med hänsyn till medlemmarnas inga och eventuellt privata hållna och från varandra olika politiska sympatier. Allt är politik, men utan åsiktstolerans som plattform finns ingen demokratisk opinionsutveckling kvar
."
 
Läs mer om namninsamlingen och Värmlandsgruppen 14/7 på följande:
 
 
 
 
Man kan också donera pengar till Värmlandsgruppen 14/7, information om hur man gör det finns på http://folkrorelsen.org/donera/ .
 
Det är bra att det finns organisationer, föreningar och partier som är emot den vansinniga invandringen och de makthavare som är för den.
Men självklart behövs det fler.
Nåja, många bäckar små leder till en stor å.
För den är nämligen på väg att bli......JÄTTESTOR!

Inga kommentarer: