måndag 18 mars 2013

Reinfeldt anklagade paddor för att öka brottsligheten i Sverige

I lördags så hade Moderaterna sitt s k Sverigemöte i Karlstad, närmare bestämt i CCC:s lokaler där.
Men det var ett märkligt och tafatt möte, ögontjänande krav krävdes utan några egentliga lösningar från statsminister Reinfeldt angående den ökande brottsligheten i Sverige, paddor påstods öka brottsligheten bl a osv.
Det där om paddor, ja, vad ska man säga? Bara det att statsminister Fredrik Reinfeldt inte vet vad han pratar om den här gången heller.
För om vi hade fått in en ny paddart i Sverige så hade landets naturvänner jublat i högan sky, inte minst Sveriges terrarieföreingar då.
En sak är i alla fall fullständigt glasklar....eller rättare sagt två saker.
1. Reinfeldt verkar inte veta att det heter Ipod (han vet väl inte vad ipad är heller), och inte padda. För paddor är ju djur, inte bärbara mediaspelare alltså. Eller?
2. Reinfeldts prat i all ära utan någonting annat än "spel för galleriet-lösningar" på hur man löser den ökade brottsligheten i Sverige är ingenting annat än "röstfläsk", t ex struntar han i den brottslighet som är den största av dem alla.
Vilken är det då? Jo, invandringsbrottsligheten, alltså den mångkulturella brottsligheten. Och allt detta med allt det genomfalska tjatet och gnatet om alla människors lika värde.

Det enda bra som Reinfeldt kom med var att brott ska utredas även gällande brottslingar som är under 15 år.....fast utan att straffmyndighetsåldern ska sänkas då. Alltså blir det förslaget underkänt det också.
Men visst, är man politiskt korrekt politiker så är man, man har då alltså annat att göra än att göra livet till en säkrare tillvaro för vanliga människor medans man själv sitter på så höga "stolar" att ingen brottslighet i världen kan komma åt en.
Det skulle väl möjligtvis vara en muslimsk atombomb då!
Statsministerns hån mot Socialdemokraterna var det däremot inget fel på.
Men när det kommer till kritan så var det faktiskt det enda som var bra, dock är ju väljarna minst sagt ganska trötta på all pajkastning riksdagspartierna emellan.
Det enda riksdagspartiet som kan vara sakligt är uppenbarligen Sverigedemokraterna, de övriga riksdagspartierna har fastnat i pajdegen fullständigt!
Men som sagt, är man PK så är man.

Läs mer om Moderaternas Sverigemöte i lördags på t ex följande:

http://www.vf.se/nyheter/karlstad/reinfeldt-pratade-brott-och-straff ,

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article16425160.ab ,

http://www.expressen.se/nyheter/borgs-ironiska-besked-till-sina-partikamrater/

och

http://www.svt.se/nyheter/sverige/9-00-reinfeldt-talar-pa-moderaternas-sverigemote .

Och slutligen lite information till Fredrik Reinfeldt om Ipods, eftersom han tydligen inte verkar veta vad det är för någonting (OBS! Informationen kostar dig ingenting, Reinfeldt, den är helt gratis):
http://sv.wikipedia.org/wiki/Ipod .

Inga kommentarer: