fredag 21 december 2012

Fullskalig åsiktsregistrering i SR-programmet "Ring P1"

Som en uppföljning på det förra inlägget hade jag egentligen tänkt att skriva om att danska DR (alltså dansk tv) tar strid mot Disney angående Disneys sönderklippning av den lilla kortfilmen "I jultomtens verkstad", DR vägrar nämligen att böja sig för Disneys fascistfasoner. Så här säger DR:s redaktör Jakob Stegelmann om Disneys övergrepp:

"– Om Disney säger till oss att vi inte kan visa den i originalversion så tar vi striden och säger att det är vi som tar ansvar för vad vi kan visa i programmet."

Alltså gör DR, till skillnad från SVT, helt rätt. Man vägrar acceptera Disneys fascistfasoner helt enkelt, och kommer därför att visa en helt annan version.

Men nu till det som rubriken till detta inlägg handlar om, nämligen följande:
Dagens Nyheter (alltså DN) avslöjade tidigt i morse att det SR-producerade radioprogrammet "Ring P1" och Sveriges Radio sedan 2005-2006 ägnar sig åt åsiktsregistrering, alltså har de ägnat sig åt detta i god tid ända sedan före valet år 2006.
Förmodligen handlar det om, vilket jag är fullständigt övertygad om, att stänga ute SD-sympatisörer genom att blockera dem redan i slussen.
Men detta påstår sig inte Sveriges Radios VD Cilla Benkö känna till, detta trots att hon så sent som för bara några månader tillbaka varit programledare för "Ring P1".
Har detta programs svamjeliga anhang, där bl a den vidrige fascisten och våldsförhärligaren Täppas Fogelberg ingår, hört talas om svensk lag? Har Cilla Benkö gjort det?
Svar på båda frågorna: Nej, tydligen inte, eller också skiter de medvetet i den, förmodligen är det båda två.
Åsiktsregistrering rent allmänt i Sverige är nämligen förbjudet sedan 1975.
Och angående politisk åsiktsregistrering så förbjöds det i Sverige redan år 1969, SÄPO kringgick dock förbudet genom att föra "arbetsanteckningar" med uppgifter som inte kunde föras in i SÄPO:s register.
Men ändå fortsätter åsiktsregistreringen, detta med PK-elitens goda minne.
Nåja, att PK-iter inte känner till svensk lag är ju minst sagt ganska vanligt. Se bara på Aftonbladets och Expressens "journalister" t ex, de begår ju lagbrott varenda dag de med sina hets- och hatartiklar.
Ta Expressens "arselskott" till chefredaktör Thomas Mattsson t ex.
Eller varför inte Aftonbladets egna lilla "pladderpaddor" Åsa Linderborg och Oisin Cantwell t ex?
Sedan har vi ju de våldsuppviglande fascistlögnarna på den "antirasistiska" tidsskriften Expo också, konkurrensen om vilka som kan sprida mest lögner, vara störst och bäst på att uppvigla våld, och att bryta flest gånger emot lagen är alltså väldigt hård.
Så Expo är långt ifrån ensamma om att köra med åsiktsregistrering.

Men tillbaka till det här med "Ring P1" och Sveriges Radio.
Läs mer om det hela på t ex följande:

http://thoralf.bloggplatsen.se/2012/12/20/9178271-ring-p1-s-tolkning-av-rasism/ ,

http://www.dn.se/nyheter/sverige/lyssnarnas-asikter-sparas-i-hemlig-databas ,

http://www.dn.se/nyheter/sverige/sveriges-radio-vd-aldrig-hort-talas-om-det

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/asiktsregistrering-pa-ring-p1_7773878.svd

och

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/lyssnare-kritiska-till-asiktsregistrering_7774954.svd .

Inga kommentarer: