onsdag 29 juni 2011

Rätt av SD, fel av LSU:s Seher Yilmaz

Igår så krävde Sverigedemokraterna i en debatt i riksdagen hårdare gränskontroller, detta troligen på grund av att Danmark nu ska genomföra sådana.

Andra länder i Europa har också genomfört detta, en del av dem som inte har gjort det är på väg att göra det.

När det gäller SD så krävde deras riksdagsrepresentant Kent Ekeroth att hårdare gränskontroller ska införas i Sverige bl a på grund utav att avsaknaden av dessa gynnar grova brottslingar som vapensmugglare, människosmugglare och drogsmugglare.

Inga andra av riksdagspartierna höll med Sverigedemokraterna.
Däremot vill de tydligen att dessa brott ska öka i Sverige, att inskränka människors rättigheter att begå brott, ja, det får man inte göra.

Detta märks ju i t ex våldtäktsfall, i alla fall om förövarna är ifrån vissa delar av världen, t ex den muslimska.

"Våldta, våldta, våldta" lyder alltså de sju politiskt korrekta riksdagspartiernas budskap, självklart ställer inte Sverigedemokraterna upp på detta.

Läs mer om det hela på bl a

http://www.dn.se/nyheter/sverige/sd-kravde-granskontroll ,

http://svt.se/2.22620/1.2465558/sd_kravde_granskontroll ,

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/sd-kraver-granskontroll_6278858.svd

och

http://www.smp.se/nyheter/tt_inrikes/sd-kraver-granskontroll(2837786).gm .

Det här är ytterligare ett av mängder med bevis på att Sverigedemokraterna är det enda riksdagsparti som vill göra någonting åt de enorma problem som finns med invandringen, flyktingströmmarna och det mångkulturella samhället.

Märkligt förresten att de sju PK-partierna inte klagar på Japan, som ju är ett av världens absolut hårdaste länder när det gäller mångkultur och invandring.

Frågan är om inte Japan är det land i hela världen som är mest homogent, så är nämligen fallet enligt den kände historieprofessorn  Herman Lindkvist.

Att Japan därför inte har några problem med invandrings- och flyktingrelaterad brottslighet är därför fullt naturligt.

Men på en punkt har SD faktiskt fel: Det räcker inte med att införa gränskontroller för den sortens brottslighet som Ekeroth tog upp, nej, det måste även införas människokontroller rent allmänt på personer som kommer hit.

Jag tänker nu på t ex tester mot könssjukdomar. Hade sådana skett för c:a 15 år sedan och framåt så hade vi nämligen sluppit avskum som t ex detta: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13236893.ab .

Och när vi ändå är inne på invandrare:

Igår stoppades SDU, alltså Sverigedemokraternas ungdomsförbund, från att gå med i LSU.

Vem stoppade dem då? Jo, LSU:s fascistiske och starkt antidemokratiske ordförande Seher Yilmaz, motiveringen till stoppet är följande:

Enligt henne är SD rasister, "vi ska inte ha ett land där människor får rösta på vilket parti de vill", samt en massa andra minst sagt totalt absurda antidemokratiska fasoner.

Men det är precis som vanligt, hon är som många andra politiskt korrekta demokratihatare: De har varken faktaunderlag eller belägg för att SD är rasister, inte ens i den allra enklaste form.

Seher Yilmaz gör alltså precis som alla som påstår att SD är rasister, nämligen öser hat över demokratin. Hon är som sagt bl a emot att människor får rösta på vilket parti de vill i Sverige, sedan har hon mage att värna om demokratin medans hon utesluter ett demokratiskt valt parti.

Demokrat my fucking ass!

Men att låta kända muslimska homosexuellhatare som förespråkar mord på hbt-människor tala på olika muslimska sammankomster anordnade av t ex den hbt-hatande organisationen SUM, alltså Sveriges Unga Muslimer, ja, sådant har hon uppenbarligen ingenting emot.

Här har ni för övrigt hennes absurda och demokratihatiska bortförklaringsförsök till varför hon vägrar släppa in SDU i LSU: http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/darfor-ar-inte-sdu-valkomna_6277468.svd .

Som ni kan se så har också SvD stängt av kommentarsfunktionen till den, med all säkerhet beror det på att artikeln fick mängder med mothugg, och det med all rätt eftersom både artikeln och fröken Seher Yilmaz är starkt antidemokratiska och fascistiska.
Seher Yilmaz skulle trivas i Burma, där skjuter ju landets styrande militärjunta ihjäl folk på löpande band för att de anses ha "fel" åsikter.

Och här har ni några artiklar om hennes  och LSU:s hat emot hbt-människor, och om hennes och LSU:s stöd för typer som förespråkar mord på hbt-människor:

http://journalistgranskning.wordpress.com/2011/06/28/dubbla-mattstockar/ 

och

http://bengtheld.blogspot.com/2011/06/lsu-accepterar-homofientlighet.html .

Det finns fler artiklar om detta, om ni nu tror någonting annat, men de här var de som gick snabbast att hitta.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det är verkligen inte fel med gränskontroller. Oavsett om kontrollerna är manuella eller i form av datoriserad fotoindentifiering eller med hjälp av biometriska data. Men de man verkligen behöver ändra på är utvisningen av brottslingar. Läs här om tjuvarna som kan fortsätta att "semestera" i Sverige trots sin kriminalitet: [http://www.folkbladet.nu/259931/2011/07/06/trio-doms-for-kopparstold] , notera även skillanden i rapporteringen hos denna tidning [http://norran.se/nyheter/norrochvasterbotten/article1179105.ece]. Varför skriver inte sen sistnämda tidningen rakt ut vad det är för folk? Jag blir så förbannad. Den "fria rörligheten" och Schengenavtalet är tyvärr ett misslyckande så som det tillämpas idag.

Anonym sa...

Aj då, det verkar som den andra länken inte kom med i sin helhet. Här är dock länkarna i forkörtad version:[http://bit.ly/oRYWLY] och[http://bit.ly/pGnANr].

Karpstryparn sa...

Svar till Anonym: Intressanta kommentarer helt klart.

Och det är typiskt PK-medeia, de skyddar alltid brottslingar som är icke-vita och icke-västerländsk.

Och ja, gränskontroller är bra.